Kunci Gitar Nano - Aku Pasrah



Capo di fret 4

F         G
opo kurangku iki
  Em               Am
kabeh coro wes tak lakoni
  Dm            G       C   C7
kurang sabar piye.. aku iki..

  F          G
kowe malah milih kae
Em           Am
sing luwih nduwe
 Dm         G             (C)
aku ngalah.. aku mung biso pasrah..

(Intro) C Am Fm
        C Am Fm..

C            F             C
dik tresnoku mung kanggo kowe..
   F         G             C  C7
saklawase yo mung kanggo kowe..
        F            G
senajan aku wong ra ndue
        Em             Am
nanging sregep nyambut gawe
    Dm             G
masio.. abot sanggane..

 C            F          C
aku sadar aku iki wong kere..
  F             G            C  C7
nanging tresno iki sing nguatke..
   F         G
ra pedot dongaku
        Em        Am
yo mung kuwi panyuwunku..
     Dm       G       C  C7
mugo biso.. kebuka atimu..

(Chorus)
F         G
opo kurangku iki
  Em               Am
kabeh coro wes tak lakoni
  Dm            G       C   C7
kurang sabar piye.. aku iki..

  F          G
kowe malah milih kae
Em           Am
sing luwih nduwe
 Dm              G          C     C7
aku ngalah.. aku mung biso pasrah..

(Int.) Am  Dm  G  C G
       A  Dm  F G C..

 C            F          C
aku sadar aku iki wong kere..
  F             G            C  C7
nanging tresno iki sing nguatke..
   F         G
ra pedot dongaku
        Em        Am
yo mung kuwi panyuwunku..
     Dm       G       C  C7
mugo biso.. kebuka atimu..

(Chorus)
F         G
opo kurangku iki
  Em               Am
kabeh coro wes tak lakoni
  Dm            G       C   C7
kurang sabar piye.. aku iki..

  F          G
kowe malah milih kae
Em           Am
sing luwih nduwe
 Dm        G
aku ngalah..

F         G
opo kurangku iki
  Em               Am
kabeh coro wes tak lakoni
  Dm            G       C   C7
kurang sabar piye.. aku iki..

  F          G
kowe malah milih kae
Em           Am
sing luwih nduwe
 Dm         G              C      Am F
aku ngalah.. aku mung biso pasrah..
    G         C      Am F
aku mung biso pasrah..
    G
aku mung biso.. pasrah..

(Outro) C Am Fm..
        C Am F  Fm  C



Nano - Aku Pasrah

Capo di fret 4

A         B
opo kurangku iki
  G#m              C#m
kabeh coro wes tak lakoni
  F#m           B       E   E7
kurang sabar piye.. aku iki..

  A          B
kowe malah milih kae
G#m          C#m
sing luwih nduwe
 F#m        B             (E)
aku ngalah.. aku mung biso pasrah..

(Intro) E C#m Am
        E C#m Am..

E            A             E
dik tresnoku mung kanggo kowe..
   A         B             E  E7
saklawase yo mung kanggo kowe..
        A            B
senajan aku wong ra ndue
        G#m            C#m
nanging sregep nyambut gawe
    F#m            B
masio.. abot sanggane..

 E            A          E
aku sadar aku iki wong kere..
  A             B            E  E7
nanging tresno iki sing nguatke..
   A         B
ra pedot dongaku
        G#m       C#m
yo mung kuwi panyuwunku..
     F#m      B       E  E7
mugo biso.. kebuka atimu..

(Chorus)
A         B
opo kurangku iki
  G#m              C#m
kabeh coro wes tak lakoni
  F#m           B       E   E7
kurang sabar piye.. aku iki..

  A          B
kowe malah milih kae
G#m          C#m
sing luwih nduwe
 F#m             B          E     E7
aku ngalah.. aku mung biso pasrah..

(Int.) C#m  F#m  B  E B
       C#  F#m  A B E..

 E            A          E
aku sadar aku iki wong kere..
  A             B            E  E7
nanging tresno iki sing nguatke..
   A         B
ra pedot dongaku
        G#m       C#m
yo mung kuwi panyuwunku..
     F#m      B       E  E7
mugo biso.. kebuka atimu..

(Chorus)
A         B
opo kurangku iki
  G#m              C#m
kabeh coro wes tak lakoni
  F#m           B       E   E7
kurang sabar piye.. aku iki..

  A          B
kowe malah milih kae
G#m          C#m
sing luwih nduwe
 F#m       B
aku ngalah..

A         B
opo kurangku iki
  G#m              C#m
kabeh coro wes tak lakoni
  F#m           B       E   E7
kurang sabar piye.. aku iki..

  A          B
kowe malah milih kae
G#m          C#m
sing luwih nduwe
 F#m        B              E      C#m A
aku ngalah.. aku mung biso pasrah..
    B         E      C#m A
aku mung biso pasrah..
    B
aku mung biso.. pasrah..

(Outro) E C#m Am..
        E C#m A  Am  E
Lihat Semua Chord Nano Neo
Posted on : by
Related Chords: