Kunci Gitar Nando TW - Alun-Alun Temanggung Chord



(Intro) C D Bm Em
        C Cm G

G        D             Em         Bm
ning.. kutho iki.. aku ngenteni kowe..
       C             G       D
kowe pamit kerjo ninggal aku dewe..
G        D               Em        Bm
ning.. dalan iki mbien kowe tau janji..
      C            D          G    D
bakal ngancani aku tekaning pathi..

  G             D             Em
setioku tetep anteng marang kowe..
Bm      C            G       D
tak lakoni ning kene senajan dewe..
  Bm                    E
dongaku kowe nang kono eling aku..
          Am      D          G
ndang mulio.. aku pengen ketemu..

    C           D -C
ora kroso wes sewindu
     Bm         Em
kowe ninggalke aku..
      C
aku kangen..
                   D
aku pengen ning sandingmu..

(Chorus)
      G
ning alun alun temanggung..
      C           G
kutho seksi janji suci..
         C        D          G  D
kowe lan aku bebrayan dadi siji..

      G
ning alun alun temanggung
        C       G
seksine dalan katresnan
         C
ra bakal ilang..
    D            G
senajan.. dadi kenangan..

(Int.) C D -C Bm Em
       F D..

  G             D             Em
setioku tetep anteng marang kowe..
Bm      C            G       D
tak lakoni ning kene senajan dewe..
  Bm                    E
dongaku kowe nang kono eling aku..
        Am        D          G
ndang mulio.. aku pengen ketemu..

    C           D
ora kroso wes sewindu..
     Bm         Em
kowe ninggalke aku..
      C
aku kangen..
                       D
aku pengen ning sandingmu..

(Chorus)
      G
ning alun alun temanggung..
      C           G
kutho seksi janji suci..
         C        D          G  D
kowe lan aku bebrayan dadi siji..

      G
ning alun alun temanggung
        C       G
seksine dalan katresnan
         C
ra bakal ilang..
    D            G
senajan.. dadi kenangan..

      G
ning alun alun temanggung..
      C             G
kutho seksi janji suci..
         C        D          G  D
kowe lan aku bebrayan dadi siji..

      G
ning alun alun temanggung
        C       G
seksine dalan katresnan
         C
ra bakal ilang..
    D            C      Cm G
senajan.. dadi kenangan..

Chord Nando TW - Alun-Alun Temanggung

Lihat Semua :