Nanda Feraro - Kenangan Chord Mudah

(Intro) Bm A D..
        Bm A D..
        Em  Bm  A  Bm..

  Bm      A     Bm
masio sak abot-abote..
     G    A       D
urip isun hang saiki..
 Bm        E
ati mageh abot..
     A        Bm
dung kelangan riko..

Bm   A     Bm
cumo wektu hang biso..
     G    A           D
nambani perih bathin iki..
   Bm        Em
Gusti maturnuwun..
     A        Bm
mpun gawe kenangan..

(Int.) Bm Em A Bm

(Chorus)
  Bm   A          D
riko.. hang isun eman..
  Bm   A           D
riko.. hang isun sayang..
 Em             Bm
apuwo tego ngeliyan..

  Bm        A       D
riko.. hang isun aboti..
  Bm        A        D
riko.. hang isun belani..
     Em     A          Bm
sak iki wis duwen wong liyan..

(Int.) Bm A Bm..
       Bm A D..
       Em  Bm  A  Bm..

Bm   A          Bm
cumo wektu hang biso..
     G    A          D
nambani perih bathin iki..
   Bm        Em
Gusti maturnuwun..
     A        Bm
mpun gawe kenangan..

(Int.) Bm Em A Bm

(Chorus)
  Bm   A          D
riko.. hang isun eman..
  Bm   A           D
riko.. hang isun sayang..
 Em             Bm
apuwo tego ngeliyan..

  Bm        A       D
riko.. hang isun aboti..
  Bm        A        D
riko.. hang isun belani..
     Em     A          Bm
sak iki wis duwen wong liyan..

  Bm   A          D
riko.. hang isun eman..
  Bm   A           D
riko.. hang isun sayang..
 Em           Bm     Bm A
apuwo tego ngeliyan..

  Bm        A     D
riko.. hang isun aboti..
  Bm        A      D
riko.. hang isun belani..
     Em     A          Bm
sak iki wis duwen wong liyan..
     A                 Bm
sak iki wis duwen wong liyan..



Chord Lebih Mudah

Capo : fret 1

(Intro) Em D G..
        Em D G..
        Am  Em  D  Em..

  Em      D     Em
masio sak abot-abote..
     C    D       G
urip isun hang saiki..
 Em        A
ati mageh abot..
     D        Em
dung kelangan riko..

Em   D     Em
cumo wektu hang biso..
     C    D           G
nambani perih bathin iki..
   Em        Am
Gusti maturnuwun..
     D        Em
mpun gawe kenangan..

(Int.) Em Am D Em

(Chorus)
  Em   D          G
riko.. hang isun eman..
  Em   D           G
riko.. hang isun sayang..
 Am             Em
apuwo tego ngeliyan..

  Em        D       G
riko.. hang isun aboti..
  Em        D        G
riko.. hang isun belani..
     Am     D          Em
sak iki wis duwen wong liyan..

(Int.) Em D Em..
       Em D G..
       Am  Em  D  Em..

Em   D          Em
cumo wektu hang biso..
     C    D          G
nambani perih bathin iki..
   Em        Am
Gusti maturnuwun..
     D        Em
mpun gawe kenangan..

(Int.) Em Am D Em

(Chorus)
  Em   D          G
riko.. hang isun eman..
  Em   D           G
riko.. hang isun sayang..
 Am             Em
apuwo tego ngeliyan..

  Em        D       G
riko.. hang isun aboti..
  Em        D        G
riko.. hang isun belani..
     Am     D          Em
sak iki wis duwen wong liyan..

  Em   D          G
riko.. hang isun eman..
  Em   D           G
riko.. hang isun sayang..
 Am           Em     Em D
apuwo tego ngeliyan..

  Em        D     G
riko.. hang isun aboti..
  Em        D      G
riko.. hang isun belani..
     Am     D          Em
sak iki wis duwen wong liyan..
     D                 Em
sak iki wis duwen wong liyan..



Nanda Feraro - Kenangan

(Intro) Fm D# G#..
        Fm D# G#..
        A#m  Fm  D#  Fm..

  Fm      D#    Fm
masio sak abot-abote..
     C#   D#      G#
urip isun hang saiki..
 Fm        A#
ati mageh abot..
     D#       Fm
dung kelangan riko..

Fm   D#    Fm
cumo wektu hang biso..
     C#   D#          G#
nambani perih bathin iki..
   Fm        A#m
Gusti maturnuwun..
     D#       Fm
mpun gawe kenangan..

(Int.) Fm A#m D# Fm

(Chorus)
  Fm   D#         G#
riko.. hang isun eman..
  Fm   D#          G#
riko.. hang isun sayang..
 A#m            Fm
apuwo tego ngeliyan..

  Fm        D#      G#
riko.. hang isun aboti..
  Fm        D#       G#
riko.. hang isun belani..
     A#m    D#         Fm
sak iki wis duwen wong liyan..

(Int.) Fm D# Fm..
       Fm D# G#..
       A#m  Fm  D#  Fm..

Fm   D#         Fm
cumo wektu hang biso..
     C#   D#         G#
nambani perih bathin iki..
   Fm        A#m
Gusti maturnuwun..
     D#       Fm
mpun gawe kenangan..

(Int.) Fm A#m D# Fm

(Chorus)
  Fm   D#         G#
riko.. hang isun eman..
  Fm   D#          G#
riko.. hang isun sayang..
 A#m            Fm
apuwo tego ngeliyan..

  Fm        D#      G#
riko.. hang isun aboti..
  Fm        D#       G#
riko.. hang isun belani..
     A#m    D#         Fm
sak iki wis duwen wong liyan..

  Fm   D#         G#
riko.. hang isun eman..
  Fm   D#          G#
riko.. hang isun sayang..
 A#m          Fm     Fm D#
apuwo tego ngeliyan..

  Fm        D#    G#
riko.. hang isun aboti..
  Fm        D#     G#
riko.. hang isun belani..
     A#m    D#         Fm
sak iki wis duwen wong liyan..
     D#                Fm
sak iki wis duwen wong liyan..

Chord Kenangan