Kunci Gitar Nada Cinta Band - Cerito Tresno



(Intro) C  D  G D/F# Em
        Am  D  G..

G              D
lintang tulung kabarno
Em         Bm
roso perih iki..
C                 D
banjir.. tangise ati..
G              D
bulan tulung rungokno
Em       Bm
jerite batinku..
C              D
kudu.. kuat atiku..

C            D
siji atur penjalukku
Bm         Em
ojo nagnti ono..
Am                  D
roso.. dendam ning njero atimu..

(Intro) D Em F#m D

G       D          Em       Bm
opo iki wes garise aku karo kowe..
C                 D
kudu.. cukup sakmene..
G            D
aku lilo ngrumangsani
Em        Bm
dalan crito iki..
C                     D
tompo.. kanthi ikhlas ati..

C              D
nanging roso kari roso
Bm              Em
ilang ing sak kedep moto
Am             D
mugo.. lilakno pupuse tresno

(Chorus)
             C
sak lebare kowe lungo..
D
nangis njero ati
      G
mergo kowe sing njalari..
Em                Am
 aku ikhlas nompo kasunyatan iki
D                   G
mugo wae kowe mangerteni..
           C
setuluse roso iki
D
ora bakal luntur
       G
tekan mbesuk aku mati..
Em                  Am
 panyuwunku lilakno tekane ati
D                      (G)
mergo tresno ra kudu nduweni..

(Int.) G Bm C D
       Em Bm C D

G       D          Em     Bm
opo iki wes garise aku karo kowe..
C                 D
kudu.. cukup sakmene..
G            D
aku lilo ngrumangsani
Em          Bm
dalan crito iki..
C                     D
tompo.. kanthi ikhlas ati..

C              D
nanging roso kari roso
Bm              Em
ilang ing sak kedep moto
Am             D
mugo.. lilakno pupuse tresno

(Chorus)
             C
sak lebare kowe lungo..
D
nangis njero ati
      G
mergo kowe sing njalari..
Em                Am
 aku ikhlas nompo kasunyatan iki
D                   G
mugo wae kowe mangerteni..
           C
setuluse roso iki
D
ora bakal luntur
       G
tekan mbesuk aku mati..
Em                  Am
 panyuwunku lilakno tekane ati
D                      (G)
mergo tresno ra kudu nduweni..

(Outro) G Bm C D
        Em Bm C

D                       G
mergo tresno ra kudu nduweni..



Nada Cinta Band - Cerito Tresno

(Intro) F  G  C G/B Am
        Dm  G  C..

C              G
lintang tulung kabarno
Am         Em
roso perih iki..
F                 G
banjir.. tangise ati..
C              G
bulan tulung rungokno
Am       Em
jerite batinku..
F              G
kudu.. kuat atiku..

F            G
siji atur penjalukku
Em         Am
ojo nagnti ono..
Dm                  G
roso.. dendam ning njero atimu..

(Intro) G Am Bm G

C       G          Am       Em
opo iki wes garise aku karo kowe..
F                 G
kudu.. cukup sakmene..
C            G
aku lilo ngrumangsani
Am        Em
dalan crito iki..
F                     G
tompo.. kanthi ikhlas ati..

F              G
nanging roso kari roso
Em              Am
ilang ing sak kedep moto
Dm             G
mugo.. lilakno pupuse tresno

(Chorus)
             F
sak lebare kowe lungo..
G
nangis njero ati
      C
mergo kowe sing njalari..
Am                Dm
 aku ikhlas nompo kasunyatan iki
G                   C
mugo wae kowe mangerteni..
           F
setuluse roso iki
G
ora bakal luntur
       C
tekan mbesuk aku mati..
Am                  Dm
 panyuwunku lilakno tekane ati
G                      (C)
mergo tresno ra kudu nduweni..

(Int.) C Em F G
       Am Em F G

C       G          Am     Em
opo iki wes garise aku karo kowe..
F                 G
kudu.. cukup sakmene..
C            G
aku lilo ngrumangsani
Am          Em
dalan crito iki..
F                     G
tompo.. kanthi ikhlas ati..

F              G
nanging roso kari roso
Em              Am
ilang ing sak kedep moto
Dm             G
mugo.. lilakno pupuse tresno

(Chorus)
             F
sak lebare kowe lungo..
G
nangis njero ati
      C
mergo kowe sing njalari..
Am                Dm
 aku ikhlas nompo kasunyatan iki
G                   C
mugo wae kowe mangerteni..
           F
setuluse roso iki
G
ora bakal luntur
       C
tekan mbesuk aku mati..
Am                  Dm
 panyuwunku lilakno tekane ati
G                      (C)
mergo tresno ra kudu nduweni..

(Outro) C Em F G
        Am Em F

G                       C
mergo tresno ra kudu nduweni..
Lihat Semua :

Nada Cinta Band

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.