Kunci Gitar Nyerang Es Teh - Mas Gimbal Feat. Polyphonic



(Intro) C  Am
        C Am F G
    woo ya..
        C Am F G

C       Am       F          G
ono cerito salah siji menungso
       C        Am
sing jarene tresno..
      F           G
malah ditinggal lungo..

C            Am    F           G
wis kadung jeru atine gambar waru
      C            Am
ning awak nganti lemes
     F          G
utek'e tambah ambles..

(Intro) C Am F G
        C Am F G

C          Am       F           G
wis ora mbahas tapi ning dodo panas
      C       Am        F            G
mergo iki jenenge ati dudu wet trembesi

F              Em
 ra usah mikir mengko malah kentir
Dm               C
 ning ndunyo sek akeh sing liyo..
F              Em
 daripada mbok terosne nek mendem
Dm             F            G
 luwih seger.. ngombe sing adem..

(Chorus)
C                  Am
yo podo nyerang es teh
     F                  G
urip pancen kudu sing semeleh
    C             Am
ra usah kakean ngoceh
      F                G
luwih becik iku sing sumeh..

C                  Am
yo podo nyerang es teh
     F                  G
urip pancen kudu sing semeleh
    C             Am
ra usah kakean ngoceh
      F                G
luwih becik iku sing sumeh..

(Intro) C  Am
        C Am F G
        C Am F G

F              Em
 ra usah mikir mengko malah kentir
Dm               C
 ning ndunyo sek akeh sing liyo..
F              Em
 daripada mbok terosne nek mendem
Dm             F            G
 luwih seger.. ngombe sing adem..

(Chorus)
C                  Am  F G
yo podo nyerang es teh..
C                  Am  F G
yo podo nyerang es teh..

(Chorus) (Overtone)
D                  Bm
yo podo nyerang es teh
     G                  A
urip pancen kudu sing semeleh
    D             Bm
ra usah kakean ngoceh
      G                A
luwih becik iku sing sumeh..

D                 Bm
yo podo nyerang es teh
     G                  A
urip pancen kudu sing semeleh
   D             Bm
ra usah kakean ngoceh
      G                A
luwih becik iku sing sumeh..

(Outro) D C#m Bm A
        G-G G-G G#-A D



Nyerang Es Teh - Mas Gimbal Feat. Polyphonic

(Intro) G  Em
        G Em C D
    woo ya..
        G Em C D

G       Em       C          D
ono cerito salah siji menungso
       G        Em
sing jarene tresno..
      C           D
malah ditinggal lungo..

G            Em    C           D
wis kadung jeru atine gambar waru
      G            Em
ning awak nganti lemes
     C          D
utek'e tambah ambles..

(Intro) G Em C D
        G Em C D

G          Em       C           D
wis ora mbahas tapi ning dodo panas
      G       Em        C            D
mergo iki jenenge ati dudu wet trembesi

C              Bm
 ra usah mikir mengko malah kentir
Am               G
 ning ndunyo sek akeh sing liyo..
C              Bm
 daripada mbok terosne nek mendem
Am             C            D
 luwih seger.. ngombe sing adem..

(Chorus)
G                  Em
yo podo nyerang es teh
     C                  D
urip pancen kudu sing semeleh
    G             Em
ra usah kakean ngoceh
      C                D
luwih becik iku sing sumeh..

G                  Em
yo podo nyerang es teh
     C                  D
urip pancen kudu sing semeleh
    G             Em
ra usah kakean ngoceh
      C                D
luwih becik iku sing sumeh..

(Intro) G  Em
        G Em C D
        G Em C D

C              Bm
 ra usah mikir mengko malah kentir
Am               G
 ning ndunyo sek akeh sing liyo..
C              Bm
 daripada mbok terosne nek mendem
Am             C            D
 luwih seger.. ngombe sing adem..

(Chorus)
G                  Em  C D
yo podo nyerang es teh..
G                  Em  C D
yo podo nyerang es teh..

(Chorus) (Overtone)
A                  F#m
yo podo nyerang es teh
     D                  E
urip pancen kudu sing semeleh
    A             F#m
ra usah kakean ngoceh
      D                E
luwih becik iku sing sumeh..

A                 F#m
yo podo nyerang es teh
     D                  E
urip pancen kudu sing semeleh
   A             F#m
ra usah kakean ngoceh
      D                E
luwih becik iku sing sumeh..

(Outro) A G#m F#m E
        D-D D-D D#-E A
Lihat Semua :

Mas Gimbal

Chord Kunci Gitar lainnya: