Kunci Gitar Manuk Dadali - Lagu Daerah Jawa Barat



Capo di fret 2

(Intro) G Em C.. D..
        G D C G

                G
Mesat ngapung luhur
               G
jauh di awang-awang
                   G
Meberkeun jang-jangna
                  C
bangun taya karingrang
             G
Sukuna ranggoas
                      C
reujeung pamatukna ngeluk
              G
Ngepak mega bari
        D          G
hiberna tarik nyuruwuk..

           G
Saha anu bisa
                   G
nyusul kana tandangna
                    G
Gandang jeung pertentang
                C
taya bandingannana
        G                      C
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
              G
Taya karempan kasieun
  D          G
leber wawanenna..

        C              Am
Manuk dadali manuk panggagahna
           G     Em      G
Perlambang sakti.. Indonesia Jaya
        C             Am
Manuk dadali pangkakoncarana
         D            G
Resep ngahiji rukun sakabehna

           G
Hirup sauyunan..
              G
tara pahiri-hiri
             G
Silih pikanyaah
                  C
teu inggis bela pati
             G
Manuk dadali ngandung
              C
siloka sinatria..
                 G
Keur sakumna Bangsa
       D        G
di Nagara Indonesia..

(Intro) G Em C.. D..
        G D C G

                G
Mesat ngapung luhur
               G
jauh di awang-awang
                   G
Meberkeun jang-jangna
                  C
bangun taya karingrang
             G
Sukuna ranggoas
                      C
reujeung pamatukna ngeluk
              G
Ngepak mega bari
        D          G
hiberna tarik nyuruwuk..

           G
Saha anu bisa
                   G
nyusul kana tandangna
                    G
Gandang jeung pertentang
                C
taya bandingannana
        G                      C
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
              G
Taya karempan kasieun
  D          G
leber wawanenna..

        C              Am
Manuk dadali manuk panggagahna
           G     Em      G
Perlambang sakti.. Indonesia Jaya
        C             Am
Manuk dadali pangkakoncarana
         D            G
Resep ngahiji rukun sakabehna

           G
Hirup sauyunan..
              G
tara pahiri-hiri
             G
Silih pikanyaah
                  C
teu inggis bela pati
             G
Manuk dadali ngandung
              C
siloka sinatria..
                 G
Keur sakumna Bangsa
       D        G
di Nagara Indonesia..

(Outro) G Em C.. D.. G



Manuk Dadali - Lagu Daerah Jawa Barat

(Intro) A F#m D.. E..
        A E D A

                A
Mesat ngapung luhur
               A
jauh di awang-awang
                   A
Meberkeun jang-jangna
                  D
bangun taya karingrang
             A
Sukuna ranggoas
                      D
reujeung pamatukna ngeluk
              A
Ngepak mega bari
        E          A
hiberna tarik nyuruwuk..

           A
Saha anu bisa
                   A
nyusul kana tandangna
                    A
Gandang jeung pertentang
                D
taya bandingannana
        A                      D
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
              A
Taya karempan kasieun
  E          A
leber wawanenna..

        D              Bm
Manuk dadali manuk panggagahna
           A     F#m     A
Perlambang sakti.. Indonesia Jaya
        D             Bm
Manuk dadali pangkakoncarana
         E            A
Resep ngahiji rukun sakabehna

           A
Hirup sauyunan..
              A
tara pahiri-hiri
             A
Silih pikanyaah
                  D
teu inggis bela pati
             A
Manuk dadali ngandung
              D
siloka sinatria..
                 A
Keur sakumna Bangsa
       E        A
di Nagara Indonesia..

(Intro) A F#m D.. E..
        A E D A

                A
Mesat ngapung luhur
               A
jauh di awang-awang
                   A
Meberkeun jang-jangna
                  D
bangun taya karingrang
             A
Sukuna ranggoas
                      D
reujeung pamatukna ngeluk
              A
Ngepak mega bari
        E          A
hiberna tarik nyuruwuk..

           A
Saha anu bisa
                   A
nyusul kana tandangna
                    A
Gandang jeung pertentang
                D
taya bandingannana
        A                      D
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
              A
Taya karempan kasieun
  E          A
leber wawanenna..

        D              Bm
Manuk dadali manuk panggagahna
           A     F#m     A
Perlambang sakti.. Indonesia Jaya
        D             Bm
Manuk dadali pangkakoncarana
         E            A
Resep ngahiji rukun sakabehna

           A
Hirup sauyunan..
              A
tara pahiri-hiri
             A
Silih pikanyaah
                  D
teu inggis bela pati
             A
Manuk dadali ngandung
              D
siloka sinatria..
                 A
Keur sakumna Bangsa
       E        A
di Nagara Indonesia..

(Outro) A F#m D.. E.. A
Lihat Semua Chord Lagu Nasional
Posted on : by
Related Chords: