Kunci Gitar Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu



Tanpa Batas Waktu (Jawa Version)

(Intro) C Fm C Fm

C                 Em
aku isih ono ning kene
     Gm       A           Dm
isih karo perasaanku sing biyene..
     Fm                   C
ra berubah lan ra ono bedane
     D                   G
aku isih yakin dadi duweke..

C            Em
aku isih ono panggonku
     Gm         A           Dm
isih tansah setiyo nunggoni kabarmu..
     Fm                    C
isih pengen ngrungoke suaramu..
          D                  G
tresno tansah nggawe abot pikirku..

(Chorus)
           C                     E
roso kangenku.. kangen karo sliramu..
               F  -Em Dm
tanpo wates wektu..   katresnanku
G            C                    E
mung panyuwunku.. nadyan tanpo clatu..
                  F  -Em
mung kanggo tresnaku..

Dm        G
adoh soko netroku
E          Am
cedak karo dongaku
Dm          G     C
aku nyimpen kangenku..

(Int.) Fm Fm C Em
       Gm A Dm G

C              Em
aku isih neng alam donyo
         Gm        A          Dm
nyawang sliramu gandeng karo uwong liyo..
      Fm               C
panas atiku amergo sojono..
         D                     G
ning ojo nganti tego ninggal lungo..

(Chorus)
           C                     E
roso kangenku.. kangen karo sliramu..
               F  -Em Dm
tanpo wates wektu..   katresnanku
G            C                    E
mung panyuwunku.. nadyan tanpo clatu..
                  F  -Em Dm
mung kanggo tresnaku..   hoo..

           C                     E
roso kangenku.. kangen karo sliramu..
               F  -Em Dm
tanpo wates wektu..   katresnanku
G            C                    E
mung panyuwunku.. nadyan tanpo clatu..
                  F  -Em
mung kanggo tresnaku..

Dm        G
adoh soko netroku
E          Am
cedak karo dongaku
Dm       G        C
aku nyimpen kangenku..
Dm          G     Am  -G
aku nyimpen kangenku..
Dm       G          C  Fm C Fm C
aku nyimpen.. kangenku..



Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu

(Intro) G Cm G Cm

G                 Bm
aku isih ono ning kene
     Dm       E           Am
isih karo perasaanku sing biyene..
     Cm                   G
ra berubah lan ra ono bedane
     A                   D
aku isih yakin dadi duweke..

G            Bm
aku isih ono panggonku
     Dm         E           Am
isih tansah setiyo nunggoni kabarmu..
     Cm                    G
isih pengen ngrungoke suaramu..
          A                  D
tresno tansah nggawe abot pikirku..

(Chorus)
           G                     B
roso kangenku.. kangen karo sliramu..
               C  -Bm Am
tanpo wates wektu..   katresnanku
D            G                    B
mung panyuwunku.. nadyan tanpo clatu..
                  C  -Bm
mung kanggo tresnaku..

Am        D
adoh soko netroku
B          Em
cedak karo dongaku
Am          D     G
aku nyimpen kangenku..

(Int.) Cm Cm G Bm
       Dm E Am D

G              Bm
aku isih neng alam donyo
         Dm        E          Am
nyawang sliramu gandeng karo uwong liyo..
      Cm               G
panas atiku amergo sojono..
         A                     D
ning ojo nganti tego ninggal lungo..

(Chorus)
           G                     B
roso kangenku.. kangen karo sliramu..
               C  -Bm Am
tanpo wates wektu..   katresnanku
D            G                    B
mung panyuwunku.. nadyan tanpo clatu..
                  C  -Bm Am
mung kanggo tresnaku..   hoo..

           G                     B
roso kangenku.. kangen karo sliramu..
               C  -Bm Am
tanpo wates wektu..   katresnanku
D            G                    B
mung panyuwunku.. nadyan tanpo clatu..
                  C  -Bm
mung kanggo tresnaku..

Am        D
adoh soko netroku
B          Em
cedak karo dongaku
Am       D        G
aku nyimpen kangenku..
Am          D     Em  -D
aku nyimpen kangenku..
Am       D          G  Cm G Cm G
aku nyimpen.. kangenku..
Lihat Semua :

Mala Agatha

Chord Kunci Gitar lainnya: