Kunci Gitar Mala Agatha - Sepi Tanpo Kowe



Capo di fret 2

(Intro) G Em A Dm
        Dm G..
        F G C

C                            F
mongso rendeng wis ganti mongso ketigo..
 Dm
udan.. sing tak arep arep
   G
saiki wis ra teko..
F    G       Em       A         Dm
 nelesi ati iki.. mayungi loro iki..
                       G
kudu neng ngendi anggonku nggoleki..

(Intro) F G C

 C                    F
ora sambat rasane ati ra kuat..
 Dm
ora crito.. suwe suwe..
 G
ati ngempet loro..
  Em     A              Dm
sepi.. saiki sing.. tak rasakne..
            G
kowe wis ra neng kene..
            C
kowe karo liyane..

F       G         C
 kowe tau neng atiku
      A          Dm
aku tau neng uripmu
   G          C        G
saiki nandi.. paranmu..

(Chorus)
         C
tresnaku mung kanggo kowe
      Am
selawase kanggo kowe..
    F           G         C
aku ra biso.. lali karo kowe..

           Dm      G
yen pancen iki garise
         Em         F
kowe bahagia ro liyane..
       C           G      C    G
tak ikhlasne masio loro rasane..

(Int.) F G C A Dm G C..
       F G C A Dm G C..

F       G         C
 kowe tau neng atiku
      A          Dm
aku tau neng uripmu
   G          C        G
saiki nandi.. paranmu..

(Chorus)
         C
tresnaku mung kanggo kowe
      Am
selawase kanggo kowe..
    F           G         C
aku ra biso.. lali karo kowe..

           Dm      G
yen pancen iki garise
         Em         F
kowe bahagia ro liyane..
       C           G      C
tak ikhlasne masio loro rasane..



Mala Agatha - Sepi Tanpo Kowe

(Intro) A F#m B Em
        Em A..
        G A D

D                            G
mongso rendeng wis ganti mongso ketigo..
 Em
udan.. sing tak arep arep
   A
saiki wis ra teko..
G    A       F#m      B         Em
 nelesi ati iki.. mayungi loro iki..
                       A
kudu neng ngendi anggonku nggoleki..

(Intro) G A D

 D                    G
ora sambat rasane ati ra kuat..
 Em
ora crito.. suwe suwe..
 A
ati ngempet loro..
  F#m    B              Em
sepi.. saiki sing.. tak rasakne..
            A
kowe wis ra neng kene..
            D
kowe karo liyane..

G       A         D
 kowe tau neng atiku
      B          Em
aku tau neng uripmu
   A          D        A
saiki nandi.. paranmu..

(Chorus)
         D
tresnaku mung kanggo kowe
      Bm
selawase kanggo kowe..
    G           A         D
aku ra biso.. lali karo kowe..

           Em      A
yen pancen iki garise
         F#m        G
kowe bahagia ro liyane..
       D           A      D    A
tak ikhlasne masio loro rasane..

(Int.) G A D B Em A D..
       G A D B Em A D..

G       A         D
 kowe tau neng atiku
      B          Em
aku tau neng uripmu
   A          D        A
saiki nandi.. paranmu..

(Chorus)
         D
tresnaku mung kanggo kowe
      Bm
selawase kanggo kowe..
    G           A         D
aku ra biso.. lali karo kowe..

           Em      A
yen pancen iki garise
         F#m        G
kowe bahagia ro liyane..
       D           A      D
tak ikhlasne masio loro rasane..

Mala Agatha

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :