Kunci Gitar Mala Agatha - Kerikil Watu Chord



Capo : fret 2

(Intro) C Am F G

C             F
tembang katresnan..
         C
tentang aku karo kowe..
C         F          G
ra biso.. tak lalek..ake..
    Em
senajan saiki kowe wis..
   A
ra ono ning kene..
        Dm
ninggal cerito loro..
         G
kenangan sing tak rasakne..

     F           G        C
lilo ra lilo.. kudu tak lilakne..
    F             G      C
aku ro kowe.. wis dudu jodone..

(Intro) F Fm C..
        F Fm C..

C           F
kerikil.. watu lincip..
    C
nyandungi langkahku..
C          F         G
dadi penghalange tresnoku..
       Em                A
kadung jeru labuh.. perjuanganku..
        Dm
nanging ora ono ketoke..
  G
kabeh ning matamu..
                  C
aku mung kerikil watu..

(Int.) F G Em A
       Dm  G..

(Chorus)
F     G        Em
 dewe bedo haluan..
  A           Dm
jejer tapi simpangan..
       G            C
aku ngiwo kowe.. mbelok nganan..

F       G          Em
 yen pancen ra sejalan..
  A      Dm
akhire pisahan..
        G         C
kudu nrimo kenyataan..

F      G        Em
 eling elingen aku..
  A          Dm
tau ning uripku..
          G          C
kringeten bareng awakmu..

     F           G        C
lilo ra lilo.. kudu tak lilakne..
    F             G       C
aku ro kowe.. wis cukup semene..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..

C           F
kerikil.. watu lincip..
    C
nyandungi langkahku..
C          F         G
dadi penghalange tresnoku..
       Em                A
kadung jeru labuh.. perjuanganku..
        Dm
nanging ora ono ketoke..
  G
kabeh ning matamu..
                  C
aku mung kerikil watu..

(Chorus)
F     G        Em
 dewe bedo haluan..
  A           Dm
jejer tapi simpangan..
       G            C
aku ngiwo kowe.. mbelok nganan..

F       G          Em
 yen pancen ra sejalan..
  A      Dm
akhire pisahan..
        G         C
kudu nrimo kenyataan..

F      G        Em
 eling elingen aku..
  A          Dm
tau ning uripku..
          G          C
kringeten bareng awakmu..

     F           G        C
lilo ra lilo.. kudu tak lilakne..
    F             G       C
aku ro kowe.. wis cukup semene..



Mala Agatha - Kerikil Watu

(Intro) D Bm G A

D             G
tembang katresnan..
         D
tentang aku karo kowe..
D         G          A
ra biso.. tak lalek..ake..
    F#m
senajan saiki kowe wis..
   B
ra ono ning kene..
        Em
ninggal cerito loro..
         A
kenangan sing tak rasakne..

     G           A        D
lilo ra lilo.. kudu tak lilakne..
    G             A      D
aku ro kowe.. wis dudu jodone..

(Intro) G Gm D..
        G Gm D..

D           G
kerikil.. watu lincip..
    D
nyandungi langkahku..
D          G         A
dadi penghalange tresnoku..
       F#m               B
kadung jeru labuh.. perjuanganku..
        Em
nanging ora ono ketoke..
  A
kabeh ning matamu..
                  D
aku mung kerikil watu..

(Int.) G A F#m B
       Em  A..

(Chorus)
G     A        F#m
 dewe bedo haluan..
  B           Em
jejer tapi simpangan..
       A            D
aku ngiwo kowe.. mbelok nganan..

G       A          F#m
 yen pancen ra sejalan..
  B      Em
akhire pisahan..
        A         D
kudu nrimo kenyataan..

G      A        F#m
 eling elingen aku..
  B          Em
tau ning uripku..
          A          D
kringeten bareng awakmu..

     G           A        D
lilo ra lilo.. kudu tak lilakne..
    G             A       D
aku ro kowe.. wis cukup semene..

(Int.) G A F#m Bm
       Em A D..

D           G
kerikil.. watu lincip..
    D
nyandungi langkahku..
D          G         A
dadi penghalange tresnoku..
       F#m               B
kadung jeru labuh.. perjuanganku..
        Em
nanging ora ono ketoke..
  A
kabeh ning matamu..
                  D
aku mung kerikil watu..

(Chorus)
G     A        F#m
 dewe bedo haluan..
  B           Em
jejer tapi simpangan..
       A            D
aku ngiwo kowe.. mbelok nganan..

G       A          F#m
 yen pancen ra sejalan..
  B      Em
akhire pisahan..
        A         D
kudu nrimo kenyataan..

G      A        F#m
 eling elingen aku..
  B          Em
tau ning uripku..
          A          D
kringeten bareng awakmu..

     G           A        D
lilo ra lilo.. kudu tak lilakne..
    G             A       D
aku ro kowe.. wis cukup semene..

Chord Mala Agatha - Kerikil Watu

Lihat Semua :