Kunci Gitar Mala Agatha - Kacu Biru (DJ Kentrung Full Bass)



(Intro) Am  F  Dm G C E
        Am  F  Dm G C E Am..

Am               G
kacu biru.. sing mok wehne aku..
F            G        C
tondo tresno tulus atimu..
Dm              Am
tak simpen, tak jogo..
       Dm     Am
gawe pelipur atiku..
     F                   E
yen aku kangen marang sliramu..

Am             G         C
saikine.. neng endi paranmu..
  F           G        C
kowe cidro janji karo aku..
  Dm        Am
loro rasane atiku..
       Dm         Am
kowe tego ninggal aku..
     F            E         Am
ra biso nrimo.. kahanan uripku..

(Chorus)
 F     G           C
opo.. aku kurang sayang..
 F      G         Am
opo.. kowe ra kelingan..
      F           G           C
saiki kowe.. nduweni tresno liyan..
       Dm
kacu biru sing tak sayang..
           Am
tak simpen dadi kenangan..
   F         E       Am
saksi bisu.. atiku kelaran..

(Int.) Am  F  Dm G C E
       Am  F  Dm G C E Am

Am               G
kacu biru.. sing mok wehne aku..
F            G        C
tondo tresno tulus atimu..
Dm              Am
tak simpen, tak jogo..
       Dm     Am
gawe pelipur atiku..
     F                   E
yen aku kangen marang sliramu..

Am             G         C
saikine.. neng endi paranmu..
  F           G        C
kowe cidro janji karo aku..
  Dm        Am
loro rasane atiku..
       Dm         Am
kowe tego ninggal aku..
     F            E         Am
ra biso nrimo.. kahanan uripku..

(Chorus)
 F     G           C
opo.. aku kurang sayang..
 F      G         Am
opo.. kowe ra kelingan..
      F           G           C
saiki kowe.. nduweni tresno liyan..
       Dm
kacu biru sing tak sayang..
           Am
tak simpen dadi kenangan..
   F         E       Am
saksi bisu.. atiku kelaran..

 F     G           C
opo.. aku kurang sayang..
 F      G         Am
opo.. kowe ra kelingan..
      F           G           C
saiki kowe.. nduweni tresno liyan..
       Dm
kacu biru sing tak sayang..
           Am
tak simpen dadi kenangan..
   F         E       Am
saksi bisu.. atiku kelaran..

Chord Mala Agatha

Chord Mala Agatha - Kacu Biru (DJ Kentrung Full Bass)

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :