Kunci Gitar Mingger Awas Pliket - Mala Agatha feat. Raja Panci



(Intro) D G A D
        D G A D..

D                G
dek.. kowe ojo kemayu..
    A                    D
senajan.. wis sukses uripmu..
      Bm                Em
elek-elek.. mbiyen aku uwis tau
      A             D
kringeten.. bareng awakmu..

                D
minggir awas pliket..
                      G
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      A
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      D
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh

                      D
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      G
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      A
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      D
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
             D
hooh iyo iyo..

D                 G
mas.. kowe ojo ngaku-ngaku
      A                 D
ngoco'o.. sawangen dapurmu..
      Bm             Em
tangi'o.. ojo miring turumu
      A              D
ora sudi.. aku karo awakmu..

(Chorus)
                 G
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       D
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Em
ngomongo piro regamu..
A                       D
 tak dolne bengkok bapakku..

                    G
kowe urung ngerti sopo aku..
                      D
aku ratu youtube sing paling ayu..
                    Em
minggato soko ngarepku..
A                   D
 timbang tak pancal raimu..

                 G
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       D
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Em
ngomongo piro regamu..
A                        D
 tak nyolong pitik tanggaku..

                    G
sopo seng sudi karo dangkringanmu..
                   D
duwe manuk kok ora kaku kaku..
                Em
reneo nyedak'o aku.. sayang..
A                   D
 rene tak keplak gundulmu..

D                G
dek.. kowe ojo kemayu..
    A                    D
senajan.. wis sukses uripmu..
      Bm                Em
elek-elek.. mbiyen aku uwis tau
      A             D
kringeten.. bareng awakmu..

(Chorus)
                 G
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       D
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Em
ngomongo piro regamu..
A                       D
 tak dolne bengkok bapakku..

                    G
kowe urung ngerti sopo aku..
                      D
aku ratu youtube sing paling ayu..
                    Em
minggato soko ngarepku..
A                   D
 timbang tak pancal raimu..

                 G
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       D
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Em
ngomongo piro regamu..
A                        D
 tak nyolong pitik tanggaku..

                    G
sopo seng sudi karo dangkringanmu..
                   D
duwe manuk kok ora kaku kaku..
                Em
reneo nyedak'o aku.. sayang..
A                   D
 rene tak keplak gundulmu..
Lihat Semua :

Mala Agatha

Chord Kunci Gitar lainnya: