Kunci Gitar Mala Agatha - Dalem Sayang



  F     G
dalem sayang
         Em        Am
tresnaku ra bakal ilang..
      Dm          G
tak titipne kangenku..
            C
ning kerlip lintang..

(Intro) F G Em Am Dm G C..
        F G Em Am Dm G C..

    C      F            C
semilir.. angin.. wengi iki..
Dm        G       C
nambahi jeru roso sing ning ati..
     Dm         G
kowe tak anti anti..
      Em         Am
kapan anggonmu bali..
     Dm                  G
ning kene aku tansah ngenteni..

     C        F
mung lewat telfon..
        C
ngobati kangenku..
      Dm          G
mergo sing tak rindu
       C
adoh soko panyawangku..
      Dm        G
tak suwun slirahmu..
       Em          Am
tansah setio lan tuhu..
        Dm
yo mung kowe
            G      C
sing tansah ono atiku..

(Chorus)
  F     G
dalem sayang..
        Em       Am
kowe ra biso tak sayang
        Dm          G
nanging lirih sworomu
         C
wis gawe tentrem atiku..
  F     G
dalem sayang
         Em        Am
tresnaku ra bakal ilang..
      Dm          G
tak titipne kangenku..
        C
ning kerlip lintang..

(Int.) Am...
       F G Em Am Dm G C..
       F G Em Am Dm G C.. 

     C        F
mung lewat telfon..
        C
ngobati kangenku..
      Dm          G
mergo sing tak rindu
       C
adoh soko panyawangku..
      Dm        G
tak suwun slirahmu..
       Em          Am
tansah setio lan tuhu..
        Dm
yo mung kowe
            G      C
sing tansah ono atiku..

(Chorus)
  F     G
dalem sayang
        Em       Am
kowe ra biso tak sayang
        Dm          G
nanging lirih sworomu
         C
wis gawe tentrem atiku..
  F     G
dalem sayang
         Em        Am
tresnaku ra bakal ilang..
      Dm
tak titipne
         G              C
kangenku ning kerlip lintang..
      Dm
tak titipne
         G              C
kangenku ning kerlip lintang..



Mala Agatha - Dalem Sayang

  D     E
dalem sayang
         C#m       F#m
tresnaku ra bakal ilang..
      Bm          E
tak titipne kangenku..
            A
ning kerlip lintang..

(Intro) D E C#m F#m Bm E A..
        D E C#m F#m Bm E A..

    A      D            A
semilir.. angin.. wengi iki..
Bm        E       A
nambahi jeru roso sing ning ati..
     Bm         E
kowe tak anti anti..
      C#m        F#m
kapan anggonmu bali..
     Bm                  E
ning kene aku tansah ngenteni..

     A        D
mung lewat telfon..
        A
ngobati kangenku..
      Bm          E
mergo sing tak rindu
       A
adoh soko panyawangku..
      Bm        E
tak suwun slirahmu..
       C#m         F#m
tansah setio lan tuhu..
        Bm
yo mung kowe
            E      A
sing tansah ono atiku..

(Chorus)
  D     E
dalem sayang..
        C#m      F#m
kowe ra biso tak sayang
        Bm          E
nanging lirih sworomu
         A
wis gawe tentrem atiku..
  D     E
dalem sayang
         C#m       F#m
tresnaku ra bakal ilang..
      Bm          E
tak titipne kangenku..
        A
ning kerlip lintang..

(Int.) F#m...
       D E C#m F#m Bm E A..
       D E C#m F#m Bm E A.. 

     A        D
mung lewat telfon..
        A
ngobati kangenku..
      Bm          E
mergo sing tak rindu
       A
adoh soko panyawangku..
      Bm        E
tak suwun slirahmu..
       C#m         F#m
tansah setio lan tuhu..
        Bm
yo mung kowe
            E      A
sing tansah ono atiku..

(Chorus)
  D     E
dalem sayang
        C#m      F#m
kowe ra biso tak sayang
        Bm          E
nanging lirih sworomu
         A
wis gawe tentrem atiku..
  D     E
dalem sayang
         C#m       F#m
tresnaku ra bakal ilang..
      Bm
tak titipne
         E              A
kangenku ning kerlip lintang..
      Bm
tak titipne
         E              A
kangenku ning kerlip lintang..
Lihat Semua :

Mala Agatha

Chord Kunci Gitar lainnya: