Kunci Gitar Mala Agatha - Beras Lawas



                G
aku sayang karo kowe
               C
aku rindu karo kowe
            Dm Em Am
aku cinta kamu..

(Intro) Am F G E
        Am F G Am

               Am
di dalam hati ini
                F
hanya terukir namamu
             G
aku merasa senang
                  E
yen to mepet kowe sayang
             Am
aku tresno kowe
             Em
atiku keroso marem
                 F
pikiranku seroso adem
                  G
yen nyanding sliramu..
          Am
duhai pujaanku

                G
aku sayang karo kowe
               C
aku rindu karo kowe
            Dm Em Am
aku cinta kamu..

(Chorus)
Am                   F
di dalam hati ini terlukis namamu
G                      C
tak tergantikan dengan yang lain
 F                   Dm          E
aku tresno kowe.. sampek.. selewase..

Am                F
raiso ati iki nganti keno pisah
G                  C
masio geser mundur sejangkah
    F             Dm
wes marem atiku, awak soyo lemu
    F
wes ben ra tak gagas
        E                  Am
masio mekar koyo beras.. lawas..

(Intro) Am F G E
        Am F G Am

                G
aku sayang karo kowe
               C
aku rindu karo kowe
            Dm Em Am
aku cinta kamu..

(Chorus)
Am                   F
di dalam hati ini terlukis namamu
G                      C
tak tergantikan dengan yang lain
 F                   Dm          E
aku tresno kowe.. sampek.. selewase..

Am                F
raiso ati iki nganti keno pisah
G                  C
masio geser mundur sejangkah
    F             Dm
wes marem atiku, awak soyo lemu
    F
wes ben ra tak gagas
        E                  Am
masio mekar koyo beras.. lawas..

(Int.) F G E
       F G E..

(Chorus)
Am                   F
di dalam hati ini terlukis namamu
G                      C
tak tergantikan dengan yang lain
 F                   Dm          E
aku tresno kowe.. sampek.. selewase..

Am                F
raiso ati iki nganti keno pisah
G                  C
masio geser mundur sejangkah
    F             Dm
wes marem atiku, awak soyo lemu
    F
wes ben ra tak gagas
        E                  Am
masio mekar koyo beras.. lawas..

Chord Mala Agatha

Chord Mala Agatha - Beras Lawas

Lihat Semua :