Kunci Gitar Lusyana Jelita - Amung Kowe



Capo di fret 3

(Intro) Am Dm G C
        Am Dm E Am..

Am                       Dm
mung kowe sing ngerteni aku..
G                        C
mung kowe sing nresnani aku..
Am                             Dm
mung kowe sing ono neng sandingku..
     E                    Am  E
mung kowe tombo lorone atiku..

  Am                  Dm
kowe teko pas atiku loro..
  G                    C
kowe teko pas uripku soro..
  Am                      Dm
maturnuwun amung kanggo kowe..
  E                     Am
tekomu pas aku loro lorone..

(Intro) Am Dm E Am
        Am Dm G E..

(Chorus)
  Am                      Dm
maturnuwun amung kanggo kowe..
     G                   C
wong sing nrimo aku opo anane..
  Am                    Dm
loro ati sing tau tak rasakne..
  G                  C
biso sirno mergo ono kowe..

       Dm
mugo kowe dadi jodohku selawase..
      G                   Am
selawase wong loro nali katresnan..

(Intro) Am Dm E Am
        Am Dm G E..

(Chorus)
  Am                      Dm
maturnuwun amung kanggo kowe..
     G                   C
wong sing nrimo aku opo anane..
  Am                    Dm
loro ati sing tau tak rasakne..
  G                  C
biso sirno mergo ono kowe..

  Am                      Dm
maturnuwun amung kanggo kowe..
     G                   C
wong sing nrimo aku opo anane..
  Am                    Dm
loro ati sing tau tak rasakne..
  G                  C
biso sirno mergo ono kowe..

       Dm
mugo kowe dadi jodohku selawase..
      G                       Am
selawase wong loro nali katresnan..
       Dm
mugo kowe dadi jodohku selawase..
      G                       Am
selawase wong loro nali katresnan..



Lusyana Jelita - Amung Kowe

(Intro) Cm Fm A# D#
        Cm Fm G Cm..

Cm                       Fm
mung kowe sing ngerteni aku..
A#                       D#
mung kowe sing nresnani aku..
Cm                             Fm
mung kowe sing ono neng sandingku..
     G                    Cm  G
mung kowe tombo lorone atiku..

  Cm                  Fm
kowe teko pas atiku loro..
  A#                   D#
kowe teko pas uripku soro..
  Cm                      Fm
maturnuwun amung kanggo kowe..
  G                     Cm
tekomu pas aku loro lorone..

(Intro) Cm Fm G Cm
        Cm Fm A# G..

(Chorus)
  Cm                      Fm
maturnuwun amung kanggo kowe..
     A#                  D#
wong sing nrimo aku opo anane..
  Cm                    Fm
loro ati sing tau tak rasakne..
  A#                 D#
biso sirno mergo ono kowe..

       Fm
mugo kowe dadi jodohku selawase..
      A#                  Cm
selawase wong loro nali katresnan..

(Intro) Cm Fm G Cm
        Cm Fm A# G..

(Chorus)
  Cm                      Fm
maturnuwun amung kanggo kowe..
     A#                  D#
wong sing nrimo aku opo anane..
  Cm                    Fm
loro ati sing tau tak rasakne..
  A#                 D#
biso sirno mergo ono kowe..

  Cm                      Fm
maturnuwun amung kanggo kowe..
     A#                  D#
wong sing nrimo aku opo anane..
  Cm                    Fm
loro ati sing tau tak rasakne..
  A#                 D#
biso sirno mergo ono kowe..

       Fm
mugo kowe dadi jodohku selawase..
      A#                      Cm
selawase wong loro nali katresnan..
       Fm
mugo kowe dadi jodohku selawase..
      A#                      Cm
selawase wong loro nali katresnan..

Chord Lusyana Jelita

Chord Lusyana Jelita - Amung Kowe

Lihat Semua :