Kunci Gitar Lusiana - Crita Lara Prapatan Penceng



(Intro) F G Em Am Dm  G..

  C               G              Am G
kangen ati sing nggantung ning dodo..
     F           G           C
soyo ngabot ngaboti.. uripku iki..
       Dm        G    C          Am
kowe tego ngalarani.. lan mblenjani
     F                G          C
janjimu mbiyen koyo-koyo ra ngapusi..

  C          G/B          Am G
kelingan aku pas mbiyen kae..
   F           G                C
goncengan arep nyang.. pantai pangasan
        Dm         G
gojekan sak dawane dalan
    C    G/B     Am
ono ning kutho pacitan
         F              G        C
lewat prapatan kae sing akeh kenangan..

(Chorus)
    F       G               C  G/B Am
gagahe tugu penceng ra koyo atiku..
          Dm      G           C  C7
ngronto tenan aku marang nasibku..
 F         G             C G/B Am
ajur mergo wes mbok lalekke..
    F         G       C
ra iso aku nduweni slirane..

(Intro) F G Em Am Dm G C..

  C          G/B          Am G
kelingan aku pas mbiyen kae..
   F           G                C
goncengan arep nyang.. pantai pangasan
        Dm         G
gojekan sak dawane dalan
    C    G/B     Am
ono ning kutho pacitan
         F              G        C
lewat prapatan kae sing akeh kenangan..

(Int.) F G C G/B Am Dm G C..
       F G C G/B Am Dm G C..

(Chorus)
    F       G               C  G/B Am
gagahe tugu penceng ra koyo atiku..
          Dm      G           C  C7
ngronto tenan aku marang nasibku..
 F         G             C G/B Am
ajur mergo wes mbok lalekke..
    F         G       C
ra iso aku nduweni slirane..

    F       G               C  G/B Am
gagahe tugu penceng ra koyo atiku..
          F       G           C  C7
ngronto tenan aku marang nasibku..
 F         G             C G/B Am
ajur mergo wes mbok lalekke..
    F         G       C
ra iso aku nduweni slirane..

     F             G         F
prapatan penceng.. koyo janjine..
Fm            C
hu..u..u..u.. hu..



Lusiana - Crita Lara Prapatan Penceng

(Intro) C D Bm Em Am  D..

  G               D              Em D
kangen ati sing nggantung ning dodo..
     C           D           G
soyo ngabot ngaboti.. uripku iki..
       Am        D    G          Em
kowe tego ngalarani.. lan mblenjani
     C                D          G
janjimu mbiyen koyo-koyo ra ngapusi..

  G          D/F#         Em D
kelingan aku pas mbiyen kae..
   C           D                G
goncengan arep nyang.. pantai pangasan
        Am         D
gojekan sak dawane dalan
    G    D/F#    Em
ono ning kutho pacitan
         C              D        G
lewat prapatan kae sing akeh kenangan..

(Chorus)
    C       D               G  D/F# Em
gagahe tugu penceng ra koyo atiku..
          Am      D           G  G7
ngronto tenan aku marang nasibku..
 C         D             G D/F# Em
ajur mergo wes mbok lalekke..
    C         D       G
ra iso aku nduweni slirane..

(Intro) C D Bm Em Am D G..

  G          D/F#         Em D
kelingan aku pas mbiyen kae..
   C           D                G
goncengan arep nyang.. pantai pangasan
        Am         D
gojekan sak dawane dalan
    G    D/F#    Em
ono ning kutho pacitan
         C              D        G
lewat prapatan kae sing akeh kenangan..

(Int.) C D G D/F# Em Am D G..
       C D G D/F# Em Am D G..

(Chorus)
    C       D               G  D/F# Em
gagahe tugu penceng ra koyo atiku..
          Am      D           G  G7
ngronto tenan aku marang nasibku..
 C         D             G D/F# Em
ajur mergo wes mbok lalekke..
    C         D       G
ra iso aku nduweni slirane..

    C       D               G  D/F# Em
gagahe tugu penceng ra koyo atiku..
          C       D           G  G7
ngronto tenan aku marang nasibku..
 C         D             G D/F# Em
ajur mergo wes mbok lalekke..
    C         D       G
ra iso aku nduweni slirane..

     C             D         C
prapatan penceng.. koyo janjine..
Cm            G
hu..u..u..u.. hu..
Lihat Semua Chord Lusiana
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.