Kunci Gitar Lopas Music - Wes Ora Tresna



Capo di fret 5

(Intro) C Am  Am G
       Am  C  F  G

C                      Am
 aku wes ra ngerti opo sing kok karepne..
F                     G
 ngomonge tresno ning nyatane loro..
C                       Am
 sing tak rasakne tresnomu uwes ilang
F               G
 koyo ledu sing kabur kanginan..

(Intro) C  Em  F  G#
        C  G

C                     Am
 grentes rasane ning njero atiku..
F                      G
 ngrasakne tresno sing nyatane loro..
C             Am
 sesek rasane ning njero dodo..
F
 ngrasakne tresno
         G
sing kok anggep ra ono..

Am               Em
 aku kudu biso nglalekne kowe
F Em   Dm  C       G
   yen pancen koyo ngene nyatane..

(Chorus)
    Am           Em
tresno iki.. wes kok cidrani
      F        G             C     E
cukup semene loro sing tak rasakne..
    Am          Em
tak lilakne lan wes tak ikhlasne
     F       G         C   E
mugo aku sanggup ngelakoni..

(Int.) Dm Em F..
       F-Em-Dm Em F..
       C  Am  G  F
       C  Am  G  F

C                     Am
 grentes rasane ning njero atiku..
F                      G
 ngrasakne tresno sing nyatane loro..
C             Am
 sesek rasane ning njero dodo..
F
 ngrasakne tresno
         G
sing kok anggep ra ono..

Am               Em
 aku kudu biso nglalekne kowe
F Em   Dm  C    G
   yen pancen cukup semene critane..

(Chorus)
    Am           Em
tresno iki.. wes kok cidrani
      F        G             C     E
cukup semene loro sing tak rasakne..
    Am          Em
tak lilakne lan wes tak ikhlasne
     F       G         C   E
mugo aku sanggup ngelakoni..

    Am           Em
tresno iki.. wes kok cidrani
      F        G             C     E
cukup semene loro sing tak rasakne..
  Am          Em
sugeng tindak wong sing tak tresnani
     F         G          C
mugo kowe nemu sing kok karepne..

(Outro) C  Am



Lopas Music - Wes Ora Tresna

(Intro) F Dm  Dm C
       Dm  F  Bb  C

F                      Dm
 aku wes ra ngerti opo sing kok karepne..
Bb                    C
 ngomonge tresno ning nyatane loro..
F                       Dm
 sing tak rasakne tresnomu uwes ilang
Bb              C
 koyo ledu sing kabur kanginan..

(Intro) F  Am  Bb  C#
        F  C

F                     Dm
 grentes rasane ning njero atiku..
Bb                     C
 ngrasakne tresno sing nyatane loro..
F             Dm
 sesek rasane ning njero dodo..
Bb
 ngrasakne tresno
         C
sing kok anggep ra ono..

Dm               Am
 aku kudu biso nglalekne kowe
Bb Am   Gm  F       C
    yen pancen koyo ngene nyatane..

(Chorus)
    Dm           Am
tresno iki.. wes kok cidrani
      Bb       C             F     A
cukup semene loro sing tak rasakne..
    Dm          Am
tak lilakne lan wes tak ikhlasne
     Bb      C         F   A
mugo aku sanggup ngelakoni..

(Int.) Gm Am Bb..
       Bb-Am-Gm Am Bb..
       F  Dm  C  Bb
       F  Dm  C  Bb

F                     Dm
 grentes rasane ning njero atiku..
Bb                     C
 ngrasakne tresno sing nyatane loro..
F             Dm
 sesek rasane ning njero dodo..
Bb
 ngrasakne tresno
         C
sing kok anggep ra ono..

Dm               Am
 aku kudu biso nglalekne kowe
Bb Am   Gm  F    C
    yen pancen cukup semene critane..

(Chorus)
    Dm           Am
tresno iki.. wes kok cidrani
      Bb       C             F     A
cukup semene loro sing tak rasakne..
    Dm          Am
tak lilakne lan wes tak ikhlasne
     Bb      C         F   A
mugo aku sanggup ngelakoni..

    Dm           Am
tresno iki.. wes kok cidrani
      Bb       C             F     A
cukup semene loro sing tak rasakne..
  Dm          Am
sugeng tindak wong sing tak tresnani
     Bb        C          F
mugo kowe nemu sing kok karepne..

(Outro) F  Dm
Lihat Semua :

Lopas Music

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.