Kunci Gitar LongFly - Lagu Galau


AutoScroll  

Capo di fret 4

     G
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
     Am
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
      D
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
     G
Roso atiku iki nganti kepati pati

G
Esuk esuk aku wis dandan rapi
     Am
Nganggo minyak wangi
rambut klimis jungkat mburi
  D
Seneng neng ati ngapeli pujaan hati
     G
Kowe sing tak tresnani nganti tekan mati

  G
Dogos iki bakal dadi bukti
  Am
Dosing iki sing tau nyekseni 
       D
Awak dewe tau ngelakoni
ning pinggir dalan
         G
Sing tak butuhke petengan
ra butuh kos kosan..

(Chorus)
              Am
Roso iki koyo ngene rasane
    D
Naliko ngerti Kowe lagi
     G                 E
karo koncoku dewe.. haaa..
                   Am
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
       D                G
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      Am
Arep sambat bingung karo sopo
D        
 Arep crito nanging
     G                  E
isin karo wong lio.. haaa..
                   Am
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    D
Aku sing iso nompo
            G
Kowe nganti legowo..

(Interlude) Am D G E Am D G

     G
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
     Am
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
      D
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
     G
Roso atiku iki nganti kepati pati

    G
Opo ono salahku terus Kowe cidro janji
    Am
Opo pancen niatmu gawe gelo atiku
  D                       G
Kabeh kuwi amung janji palsu..

(Chorus)
              Am
Roso iki koyo ngene rasane
    D
Naliko ngerti Kowe lagi
     G                 E
karo koncoku dewe.. haaa..
                   Am
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
       D                G
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      Am
Arep sambat bingung karo sopo
D        
 Arep crito nanging
     G                  E
isin karo wong lio.. haaa..
                   Am
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    D
Aku sing iso nompo
            G
Kowe nganti legowo..

              Am
Roso iki koyo ngene rasane
    D
Naliko ngerti Kowe lagi
     G                 E
karo koncoku dewe.. haaa..
                   Am
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
       D                G
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      Am
Arep sambat bingung karo sopo
D        
 Arep crito nanging
     G                  E
isin karo wong lio.. haaa..
                   Am
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    D
Aku sing iso nompo
            G
Kowe nganti legowo..

(Outro) Am D G E Am D G..



LongFly - Lagu Galau

     Bb
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
     Cm
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
      F
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
     Bb
Roso atiku iki nganti kepati pati

Bb
Esuk esuk aku wis dandan rapi
     Cm
Nganggo minyak wangi
rambut klimis jungkat mburi
  F
Seneng neng ati ngapeli pujaan hati
     Bb
Kowe sing tak tresnani nganti tekan mati

  Bb
Dogos iki bakal dadi bukti
  Cm
Dosing iki sing tau nyekseni 
       F
Awak dewe tau ngelakoni
ning pinggir dalan
         Bb
Sing tak butuhke petengan
ra butuh kos kosan..

(Chorus)
              Cm
Roso iki koyo ngene rasane
    F
Naliko ngerti Kowe lagi
     Bb                G
karo koncoku dewe.. haaa..
                   Cm
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
       F                Bb
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      Cm
Arep sambat bingung karo sopo
F        
 Arep crito nanging
     Bb                 G
isin karo wong lio.. haaa..
                   Cm
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    F
Aku sing iso nompo
            Bb
Kowe nganti legowo..

(Interlude) Cm F Bb G Cm F Bb

     Bb
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
     Cm
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
      F
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
     Bb
Roso atiku iki nganti kepati pati

    Bb
Opo ono salahku terus Kowe cidro janji
    Cm
Opo pancen niatmu gawe gelo atiku
  F                       Bb
Kabeh kuwi amung janji palsu..

(Chorus)
              Cm
Roso iki koyo ngene rasane
    F
Naliko ngerti Kowe lagi
     Bb                G
karo koncoku dewe.. haaa..
                   Cm
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
       F                Bb
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      Cm
Arep sambat bingung karo sopo
F        
 Arep crito nanging
     Bb                 G
isin karo wong lio.. haaa..
                   Cm
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    F
Aku sing iso nompo
            Bb
Kowe nganti legowo..

              Cm
Roso iki koyo ngene rasane
    F
Naliko ngerti Kowe lagi
     Bb                G
karo koncoku dewe.. haaa..
                   Cm
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
       F                Bb
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      Cm
Arep sambat bingung karo sopo
F        
 Arep crito nanging
     Bb                 G
isin karo wong lio.. haaa..
                   Cm
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    F
Aku sing iso nompo
            Bb
Kowe nganti legowo..

(Outro) Cm F Bb G Cm F Bb..
Lihat semua chord LongFly
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.