Kunci Gitar Lia Capucino - Lali Janjimu



(Intro) C F C F

C    Em       Am
 aku seprene iseh kelingan..
F     G          C
 ucap janjimu mbiyen..
Dm                        G
 kowe janji ora bakal ninggalke aku..

        F       C      F          C
nanging kenyataane.. kowe ninggalake..
    F          G         C
ninggalake aku dewe ning kene..

C      Em             Am
sumpah setio sing kok ucapake..
F    G        C
 opo kuwi artine..
Dm                     G
 bungah atiku marang manise janjimu..

        F       C      F          C
nanging kenyataane.. kowe nglalekake..
   F        G           C
ngelalekake janjimu.. dewe..

(Chorus)
C    G             Am
kowe sing tak tresnani..
  Em            F
nanging kowe pergi..
    C           G
tinggal ku sendiri..

C   G           Am
aku dewe ning kene..
   Em       F      C      G
ra ono kancane.. tegone kowe..

       F       C     F           C
ning kene aku iseh.. setio ngenteni..
   F            G           C
mergo kowe sing ning njero ati..

(Int.) C G Am Em F C G
       F C F C F G C

C      Em             Am
sumpah setio sing kok ucapake..
F    G        C
 opo kuwi artine..
Dm                     G
 bungah atiku marang manise janjimu..

        F       C      F          C
nanging kenyataane.. kowe nglalekake..
   F        G           C
ngelalekake janjimu.. dewe..

(Chorus)
C    G             Am
kowe sing tak tresnani..
  Em            F
nanging kowe pergi..
    C           G
tinggal ku sendiri..

C   G           Am
aku dewe ning kene..
   Em       F      C      G
ra ono kancane.. tegone kowe..

C    G             Am
kowe sing tak tresnani..
  Em            F
nanging kowe pergi..
    C           G
tinggal ku sendiri..

C   G           Am
aku dewe ning kene..
   Em       F      C      G
ra ono kancane.. tegone kowe..

       F       C     F           C
ning kene aku iseh.. setio ngenteni..
   F            G           C
mergo kowe sing ning njero ati..
Lihat Semua Chord Lia Capucino
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.