Kunci Gitar Larahan - Kersane Gusti



(Intro) C D Bm E Am  Cm  D..

G               C
 jujur ati iki iseh loro..
D        C        Bm
 dedel duel ati nelongso..
E                 Am
 sio-sio lehku memperjuangno..
D                    G    C D
 ora tau mbok anggep ono..

G                  C
 nanging saiki aku kudu iso..
D        C             Bm
 nutup loro sing bacut ono..
E                   Am
 kuati ngibadah lan dongo..
D                   G     D
 mugi Gusti paringi tombo..

(Chorus)
           G
sing tulus atine
                C
rung mesti iso nduweni..
D                     G
 percoyo kabeh pun kersane Gusti..
Em                 C
 kudu ikhlas dilakoni..
           Bm
nglalekke sliramu..
          Am
nglalekke tresnoku..
       D
mugo cepet oleh..
            G     C D
pengganti awakmu..

G                  C
 nanging saiki aku kudu iso..
D        C             Bm
 nutup loro sing bacut ono..
E                   Am
 kuati ngibadah lan dongo..
D                   G
 mugi Gusti paringi tombo..

(Int.) C D Bm E Am  D..
       C D Bm E Am  D  E
                       ho..ooo..

(Chorus) (Overtone)
           A
sing tulus atine
            D
rung mesti iso nduweni..
E                     A
 percoyo kabeh pun kersane Gusti..
F#m                D
 kudu ikhlas dilakoni..
          C#m
nglalekke sliramu..
F#         Bm
 nglalekke tresnoku..
       E
mugo cepet oleh..
            A     E
pengganti awakmu..

           A
sing tulus atine
                D
rung mesti iso nduweni..
E                     A
 percoyo kabeh pun kersane Gusti..
F#m               D
 kudu ikhlas dilakoni..
          C#m
nglalekke sliramu..
F#         Bm
 nglalekke tresnoku..
       E
mugo cepet oleh..
            D    E C#m   F#
pengganti awakmu.. o..oooo..
       Bm
mugo cepet oleh..
    E         D  F A
pengganti awakmu..
Lihat Semua :

Chord Larahan - Kersane Gusti

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.