Kunci Gitar Lali Soro - Mantan Karbitan



Capo di fret 5

(Intro) C  G  Am D G D
        G  Am  D  G
        G  Am  D  G D-D..

G                 D
hey mantan piye kabarmu saiki
        C             D             G
sing mbiyen ngomong sayang nanging ilang..
G                    D
hey mantan tak pikir kowe wis lali
       C        D            G
nggawe cidro saiki ngajak mbalik..

         C                 G
sorry sorry tan.. kok lucu tenan..
       Am           D          G
kowe pede teko mung ngajak balikan..
        C                 G
matur suwun tan.. wis tau sayang..
        Am             D           G   D
masio lamis mergo kowe mantan karbitan..

(Chorus)
    G
aku sing kadung loro
        Am
mergo tau mbok tinggal..
   D                         G
saiki kadung nyaman mergo nrimo kahanan..
    E                     Am
masio nahan perih mergo tau kelangan..
    D                     G   D
sepuro kulo wegah nek balikan..

(Intro) G  Am  D  G D

G                    D
hey mantan tak pikir kowe wis lali
       C        D            G
nggawe cidro saiki ngajak mbalik..

         C                 G
sorry sorry tan.. kok lucu tenan..
       Am           D          G
kowe pede teko mung ngajak balikan..
        C                 G
matur suwun tan.. wis tau sayang..
        Am             D           G   D
masio lamis mergo kowe mantan karbitan..

(Int.) G  Am  D  G
       E  Am  D  G

         C                 G
sorry sorry tan.. kok lucu tenan..
       Am           D          G
kowe pede teko mung ngajak balikan..
        C                 G
matur suwun tan.. wis tau sayang..
        Am             D           G
masio lamis mergo kowe mantan karbitan..

(Chorus)
    G
aku sing kadung loro
        Am
mergo tau mbok tinggal..
   D                         G
saiki kadung nyaman mergo nrimo kahanan..
    E                     Am
masio nahan perih mergo tau kelangan..
    D                     G
sepuro kulo wegah nek balikan..

    G
aku sing kadung loro
        Am
mergo tau mbok tinggal..
   D                         G
saiki kadung nyaman mergo nrimo kahanan..
    E                     Am
masio nahan perih mergo tau kelangan..
    D                     G
sepuro kulo wegah nek balikan..
    E                     Am
masio nahan perih mergo tau kelangan..
    D                     G
sepuro kulo wegah nek balikan..
    D                     G
sepuro kulo wegah nek balikan..



Lali Soro - Mantan Karbitan

(Intro) F  C  Dm G C G
        C  Dm  G  C
        C  Dm  G  C G-G..

C                 G
hey mantan piye kabarmu saiki
        F             G             C
sing mbiyen ngomong sayang nanging ilang..
C                    G
hey mantan tak pikir kowe wis lali
       F        G            C
nggawe cidro saiki ngajak mbalik..

         F                 C
sorry sorry tan.. kok lucu tenan..
       Dm           G          C
kowe pede teko mung ngajak balikan..
        F                 C
matur suwun tan.. wis tau sayang..
        Dm             G           C   G
masio lamis mergo kowe mantan karbitan..

(Chorus)
    C
aku sing kadung loro
        Dm
mergo tau mbok tinggal..
   G                         C
saiki kadung nyaman mergo nrimo kahanan..
    A                     Dm
masio nahan perih mergo tau kelangan..
    G                     C   G
sepuro kulo wegah nek balikan..

(Intro) C  Dm  G  C G

C                    G
hey mantan tak pikir kowe wis lali
       F        G            C
nggawe cidro saiki ngajak mbalik..

         F                 C
sorry sorry tan.. kok lucu tenan..
       Dm           G          C
kowe pede teko mung ngajak balikan..
        F                 C
matur suwun tan.. wis tau sayang..
        Dm             G           C   G
masio lamis mergo kowe mantan karbitan..

(Int.) C  Dm  G  C
       A  Dm  G  C

         F                 C
sorry sorry tan.. kok lucu tenan..
       Dm           G          C
kowe pede teko mung ngajak balikan..
        F                 C
matur suwun tan.. wis tau sayang..
        Dm             G           C
masio lamis mergo kowe mantan karbitan..

(Chorus)
    C
aku sing kadung loro
        Dm
mergo tau mbok tinggal..
   G                         C
saiki kadung nyaman mergo nrimo kahanan..
    A                     Dm
masio nahan perih mergo tau kelangan..
    G                     C
sepuro kulo wegah nek balikan..

    C
aku sing kadung loro
        Dm
mergo tau mbok tinggal..
   G                         C
saiki kadung nyaman mergo nrimo kahanan..
    A                     Dm
masio nahan perih mergo tau kelangan..
    G                     C
sepuro kulo wegah nek balikan..
    A                     Dm
masio nahan perih mergo tau kelangan..
    G                     C
sepuro kulo wegah nek balikan..
    G                     C
sepuro kulo wegah nek balikan..
Lihat Semua :

Lali Soro

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.