Kunci Gitar Lala Rosa - Siro Selawase



Capo di fret 2

(Intro) C Bm Am D..

G                    C          G
aku percoyo.. semono gedene tresno..
    Am           C          D
wes tinandur sak tulusing roso..
G                          C         G
marang sliramu.. sigaran separo nyawaku..
  Am         C         D
parane dalan perjuanganku..

C                Bm
 raono padan tresno sing liyane..
C                   G        D
 mung siro tresnaku siji sijine..
C                 Bm
 aku ra butuh tresno sing liyane
Am               D
 mung siro selawase..

(Chorus)
       G              C        G
mung siro tresno sing dadi semangat ati..
         Am        Em
kanggo bekale ngadepi..
  C                            D
laku ning ndunyo.. sing kadang ra mesti..
     G            C                G
mulo tak suwun jo gampang ngrubedo ati..
           Am        Em
tulung ngerti karep iki..
     C                       D
mung pengen terus.. bebareng nyawiji..

(Int.) Am  Em  Am D G
       C  G  Am D G D

G                          C         G
marang sliramu.. sigaran separo nyawaku..
  Am         C         D
parane dalan perjuanganku..

C                Bm
 raono padan tresno sing liyane..
C                   G        D
 mung siro tresnaku siji sijine..
C                 Bm
 aku ra butuh tresno sing liyane
Am               D
 mung siro selawase..

(Chorus)
       G              C        G
mung siro tresno sing dadi semangat ati..
         Am        Em
kanggo bekale ngadepi..
  C                            D
laku ning ndunyo.. sing kadang ra mesti..
     G            C                G
mulo tak suwun jo gampang ngrubedo ati..
           Am        Em
tulung ngerti karep iki..
     C                       D
mung pengen terus.. bebareng nyawiji..

          G           C        G
mung siro tresno sing dadi semangat ati..
         Am        Em
kanggo bekale ngadepi..
  C                            D
laku ning ndunyo.. sing kadang ra mesti..
     G            C                G
mulo tak suwun jo gampang ngrubedo ati..
           Am        Em
tulung ngerti karep iki..
     C                       D
mung pengen terus.. bebareng nyawiji..
     C                   D
mung pengen terus.. mung pengen terus..
              G
bebareng nyawiji..



Lala Rosa - Siro Selawase

(Intro) D C#m Bm E..

A                    D          A
aku percoyo.. semono gedene tresno..
    Bm           D          E
wes tinandur sak tulusing roso..
A                          D         A
marang sliramu.. sigaran separo nyawaku..
  Bm         D         E
parane dalan perjuanganku..

D                C#m
 raono padan tresno sing liyane..
D                   A        E
 mung siro tresnaku siji sijine..
D                 C#m
 aku ra butuh tresno sing liyane
Bm               E
 mung siro selawase..

(Chorus)
       A              D        A
mung siro tresno sing dadi semangat ati..
         Bm        F#m
kanggo bekale ngadepi..
  D                            E
laku ning ndunyo.. sing kadang ra mesti..
     A            D                A
mulo tak suwun jo gampang ngrubedo ati..
           Bm        F#m
tulung ngerti karep iki..
     D                       E
mung pengen terus.. bebareng nyawiji..

(Int.) Bm  F#m  Bm E A
       D  A  Bm E A E

A                          D         A
marang sliramu.. sigaran separo nyawaku..
  Bm         D         E
parane dalan perjuanganku..

D                C#m
 raono padan tresno sing liyane..
D                   A        E
 mung siro tresnaku siji sijine..
D                 C#m
 aku ra butuh tresno sing liyane
Bm               E
 mung siro selawase..

(Chorus)
       A              D        A
mung siro tresno sing dadi semangat ati..
         Bm        F#m
kanggo bekale ngadepi..
  D                            E
laku ning ndunyo.. sing kadang ra mesti..
     A            D                A
mulo tak suwun jo gampang ngrubedo ati..
           Bm        F#m
tulung ngerti karep iki..
     D                       E
mung pengen terus.. bebareng nyawiji..

          A           D        A
mung siro tresno sing dadi semangat ati..
         Bm        F#m
kanggo bekale ngadepi..
  D                            E
laku ning ndunyo.. sing kadang ra mesti..
     A            D                A
mulo tak suwun jo gampang ngrubedo ati..
           Bm        F#m
tulung ngerti karep iki..
     D                       E
mung pengen terus.. bebareng nyawiji..
     D                   E
mung pengen terus.. mung pengen terus..
              A
bebareng nyawiji..
Lihat Semua Chord Lala Rosa
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.