Kunci Gitar Kuncung Majasem - Dongaku



(Intro) C Em F G
        Am Em F G

C
isih tak simpen
      Em
eneng sak njeroning dodo
      Am                Em
akehe kenangan rikolo semono
F                C       G/B  Am
tetep ke ukir abadi ning jiwo rogo
         Dm              G         Dm G
jenengmu tak tulis ora bakal sirno..

C
dungaku ning ati
    Em
nenuwun welas ing Gusti
      Am                 Em
kaampunano khilaf sing dilakoni
F                    C      G/B  Am
roso kelangan nyikso bathin rino wengi
       Dm              G         C
yen kelingan luh ning mripat mbrebes mili

(Chorus)
Am              Em
 satus dino suwene ditinggal lungo
        F          G       C
jroning bathin iki iseh ra percoyo..
Am                    Em
 telung wulan sepuluh dino wis kelangan
       F         D         G
rino wengi ning ati tansah kelingan..

F G       C  G/B Am
 arep dikapakne..
       Dm       G       C
mbok tangisono iki uwes pestine..
F G         C   G/B Am
  bisoku ndongakne..
       Dm        G        C
mugo-mugo ning kono mulyo manggone

(Int.) Am Em F G
       Am Em F G

C
dungaku ning ati
    Em
nenuwun welas ing Gusti
      Am                 Em
kaampunano khilaf sing dilakoni
F                    C      G/B  Am
roso kelangan nyikso bathin rino wengi
       Dm              G         C
yen kelingan luh ning mripat mbrebes mili

(Chorus)
Am              Em
 satus dino suwene ditinggal lungo
        F          G       C
jroning bathin iki iseh ra percoyo..
Am                    Em
 telung wulan sepuluh dino wis kelangan
       F         D         G
rino wengi ning ati tansah kelingan..

F G       C  G/B Am
 arep dikapakne..
       Dm       G       C
mbok tangisono iki uwes pestine..
F G         C   G/B Am
  bisoku ndongakne..
       Dm        G        C
mugo-mugo ning kono mulyo manggone

F G         C   G/B Am
  bisoku ndongakne..
       Dm        G        C
mugo-mugo ning kono mulyo manggone
Lihat Semua Chord Kuncung Majasem
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.