Kunci Gitar Kembar SKA - Sing Keri Cokot Boyo (Reggae SKA)



(Intro) Em...

Em
gatekno siro kabeh..
              G
rikolo jamane Nabi..
                   F
sohabat tabiin lan poro wali..
G                  Em
 iku nglanggengake ngaji..

Em
gatekno siro kabeh..
              G
rikolo jamane Nabi..
                   F
sohabat tabiin lan poro wali..
G                  Em
 iku nglanggengake ngaji..

Em                  C
ngaji tansah dadi gegerane insani..
Em
wong mukmin senenge ngaji..

(Chorus)
Em
sing keri cokot boyo
C               G
sing keri cokot boyo
G            F
sing keri di cokot boyo
G                  Em
sing keri di cokot boyo

Em
ngertenono siro kabeh..
              G
nalikane poro Wali..
                       F
nyambung berjuang ing tlatah jawi
G                 Em
 nderek tuntunane Nabi

Em
ngertenono siro kabeh..
              G
nalikane poro Wali..
                       F
nyambung berjuang ing tlatah jawi
G                 Em
 nderek tuntunane Nabi

Em             C
ngaji dalan nyuwun marang ridho Gusti
Em
wong mukmin senenge ngaji..

(Chorus)
Em
sing keri cokot boyo
C               G
sing keri cokot boyo
G            F
sing keri di cokot boyo
G                  Em
sing keri di cokot boyo

Em
weruho siro kabeh
                   G
ing dasar perintah ngaji
                F
kados dawuhipun kanjeng Nabi
G                Em
 Minal Mahdi Ilallahdi

Em
weruho siro kabeh
                   G
ing dasar perintah ngaji
                F
kados dawuhipun kanjeng Nabi
G                Em
 Minal Mahdi Ilallahdi

Em                  C
nglampahi syariat ngliwati ngaji
Em
wong mukmin senenge ngaji..

(Chorus)
Em
sing keri cokot boyo
C               G
sing keri cokot boyo
G            F
sing keri di cokot boyo
G                  Em
sing keri di cokot boyo

Em
sing keri cokot boyo
C               G
sing keri cokot boyo
G            F
sing keri di cokot boyo
G                  Em
sing keri di cokot boyo



Kembar SKA - Sing Keri Cokot Boyo (Reggae SKA)

(Intro) Dm...

Dm
gatekno siro kabeh..
              F
rikolo jamane Nabi..
                   D#
sohabat tabiin lan poro wali..
F                  Dm
 iku nglanggengake ngaji..

Dm
gatekno siro kabeh..
              F
rikolo jamane Nabi..
                   D#
sohabat tabiin lan poro wali..
F                  Dm
 iku nglanggengake ngaji..

Dm                  Bb
ngaji tansah dadi gegerane insani..
Dm
wong mukmin senenge ngaji..

(Chorus)
Dm
sing keri cokot boyo
Bb              F
sing keri cokot boyo
F            D#
sing keri di cokot boyo
F                  Dm
sing keri di cokot boyo

Dm
ngertenono siro kabeh..
              F
nalikane poro Wali..
                       D#
nyambung berjuang ing tlatah jawi
F                 Dm
 nderek tuntunane Nabi

Dm
ngertenono siro kabeh..
              F
nalikane poro Wali..
                       D#
nyambung berjuang ing tlatah jawi
F                 Dm
 nderek tuntunane Nabi

Dm             Bb
ngaji dalan nyuwun marang ridho Gusti
Dm
wong mukmin senenge ngaji..

(Chorus)
Dm
sing keri cokot boyo
Bb              F
sing keri cokot boyo
F            D#
sing keri di cokot boyo
F                  Dm
sing keri di cokot boyo

Dm
weruho siro kabeh
                   F
ing dasar perintah ngaji
                D#
kados dawuhipun kanjeng Nabi
F                Dm
 Minal Mahdi Ilallahdi

Dm
weruho siro kabeh
                   F
ing dasar perintah ngaji
                D#
kados dawuhipun kanjeng Nabi
F                Dm
 Minal Mahdi Ilallahdi

Dm                  Bb
nglampahi syariat ngliwati ngaji
Dm
wong mukmin senenge ngaji..

(Chorus)
Dm
sing keri cokot boyo
Bb              F
sing keri cokot boyo
F            D#
sing keri di cokot boyo
F                  Dm
sing keri di cokot boyo

Dm
sing keri cokot boyo
Bb              F
sing keri cokot boyo
F            D#
sing keri di cokot boyo
F                  Dm
sing keri di cokot boyo
Lihat Semua Chord Kembar SKA
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.