Kunci Gitar Just Music Official - Nerimo Lan Legowo



Capo di fret 2

(Intro) F G C..

     C       F          G         Am
lilo aku nerimo.. yen kuwi putusanmu..
       F       G          C
ikhlas aku legowo mergo pilihanmu..
    F      G
aku wis nyadar..
      Em     Am        F
yen dibandingke karo kae..
           G          C
sing luwih ono dari podo aku..

         F   G           C
ku mengerti.. yang kau pilih..
Am      F           G          C
 jika memang itu membuatmu bahagia..
          F      G
tak perlu kau.. ingat
        Em        Am
semua masa yang indah..
     F          G         C
ku rela walau hatiku terluka..

(Chorus)
    F                  G
kenangan sing mbiyen karo aku
 Em        Am
ora usah dielengke
   F      G       C
mergo.. raono gunane..

      F             G
susah seneng uwis dilakoni
    Em         Am
nganti.. tekan saiki
    F           G         C
tak ikhlaske kowe mergo kae..

(Int.) C F G Am
       F G C..

         F   G           C
ku mengerti.. yang kau pilih..
Am      F           G          C
 jika memang itu membuatmu bahagia..
          F      G
tak perlu kau.. ingat
        Em        Am
semua masa yang indah..
     F          G         C
ku rela walau hatiku terluka..

(Chorus)
    F                  G
kenangan sing mbiyen karo aku
 Em        Am
ora usah dielengke
   F      G       C
mergo.. raono gunane..

      F             G
susah seneng uwis dilakoni
    Em         Am
nganti.. tekan saiki
    F           G         C
tak ikhlaske kowe mergo kae..

    F                  G
kenangan sing mbiyen karo aku
 Em        Am
ora usah dielengke
   F      G       C
mergo.. raono gunane..

      F             G
susah seneng uwis dilakoni
    Em         Am
nganti.. tekan saiki
    F           G         C
tak ikhlaske kowe mergo kae..
    F           G         C
tak ikhlaske kowe mergo kae..



Just Music Official - Nerimo Lan Legowo

(Intro) G A D..

     D       G          A         Bm
lilo aku nerimo.. yen kuwi putusanmu..
       G       A          D
ikhlas aku legowo mergo pilihanmu..
    G      A
aku wis nyadar..
      F#m    Bm        G
yen dibandingke karo kae..
           A          D
sing luwih ono dari podo aku..

         G   A           D
ku mengerti.. yang kau pilih..
Bm      G           A          D
 jika memang itu membuatmu bahagia..
          G      A
tak perlu kau.. ingat
        F#m       Bm
semua masa yang indah..
     G          A         D
ku rela walau hatiku terluka..

(Chorus)
    G                  A
kenangan sing mbiyen karo aku
 F#m       Bm
ora usah dielengke
   G      A       D
mergo.. raono gunane..

      G             A
susah seneng uwis dilakoni
    F#m        Bm
nganti.. tekan saiki
    G           A         D
tak ikhlaske kowe mergo kae..

(Int.) D G A Bm
       G A D..

         G   A           D
ku mengerti.. yang kau pilih..
Bm      G           A          D
 jika memang itu membuatmu bahagia..
          G      A
tak perlu kau.. ingat
        F#m       Bm
semua masa yang indah..
     G          A         D
ku rela walau hatiku terluka..

(Chorus)
    G                  A
kenangan sing mbiyen karo aku
 F#m       Bm
ora usah dielengke
   G      A       D
mergo.. raono gunane..

      G             A
susah seneng uwis dilakoni
    F#m        Bm
nganti.. tekan saiki
    G           A         D
tak ikhlaske kowe mergo kae..

    G                  A
kenangan sing mbiyen karo aku
 F#m       Bm
ora usah dielengke
   G      A       D
mergo.. raono gunane..

      G             A
susah seneng uwis dilakoni
    F#m        Bm
nganti.. tekan saiki
    G           A         D
tak ikhlaske kowe mergo kae..
    G           A         D
tak ikhlaske kowe mergo kae..
Lihat Semua Chord Just Music Official
Posted on : by
Related Chords: