Kunci Gitar Jeane Varelinda - Lengo Karo Banyu



(Intro) C G Am Em F C G
        C G Am Em F C G

  C           G
netes banyu moto..
     Am       Em
mili nelesi pipi iki
  F          C      G
nelongso lorone.. ati iki..
  C         G        Am          Em
dudu mergo aku.. ora tresno sliramu..
  F              G           C
tapi wong tuwomu ra.. wei restu..

F       G           C       G/B  Am
trimo wae wong liyo sing di pilihke..
        F             G        C
ra popo aku sing ngerasake lorone..

(Chorus)
   Am              Em
ibarate lengo karo banyu
             F               C  G
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
       Am                Em
yen pancene iki wis takdire..
            F
tak trimo wae.. masio aku
  G                    C
keloro.. lorone ning kene..

(Int.) Am Em F C -G
       Am Em F G

F       G           C       G/B  Am
trimo wae wong liyo sing di pilihke..
        F             G        C
ra popo aku sing ngerasake lorone..

(Chorus)
   Am              Em
ibarate lengo karo banyu
             F               C  G
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
       Am                Em
yen pancene iki wis takdire..
            F
tak trimo wae.. masio aku
  G                    Am
keloro.. lorone ning kene..

                   Em
ibarate lengo karo banyu
             F               C  G
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
       Am                Em
yen pancene iki wis takdire..
            F
tak trimo wae.. masio aku
  G                  C
keloro.. loro ning kene..

  C         G        Am          C
dudu mergo aku.. ora tresno sliramu..



Jeane Varelinda - Lengo Karo Banyu

(Intro) A E F#m C#m D A E
        A E F#m C#m D A E

  A           E
netes banyu moto..
     F#m      C#m
mili nelesi pipi iki
  D          A      E
nelongso lorone.. ati iki..
  A         E        F#m         C#m
dudu mergo aku.. ora tresno sliramu..
  D              E           A
tapi wong tuwomu ra.. wei restu..

D       E           A       E/G# F#m
trimo wae wong liyo sing di pilihke..
        D             E        A
ra popo aku sing ngerasake lorone..

(Chorus)
   F#m             C#m
ibarate lengo karo banyu
             D               A  E
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
       F#m               C#m
yen pancene iki wis takdire..
            D
tak trimo wae.. masio aku
  E                    A
keloro.. lorone ning kene..

(Int.) F#m C#m D A -E
       F#m C#m D E

D       E           A       E/G# F#m
trimo wae wong liyo sing di pilihke..
        D             E        A
ra popo aku sing ngerasake lorone..

(Chorus)
   F#m             C#m
ibarate lengo karo banyu
             D               A  E
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
       F#m               C#m
yen pancene iki wis takdire..
            D
tak trimo wae.. masio aku
  E                    F#m
keloro.. lorone ning kene..

                   C#m
ibarate lengo karo banyu
             D               A  E
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
       F#m               C#m
yen pancene iki wis takdire..
            D
tak trimo wae.. masio aku
  E                  A
keloro.. loro ning kene..

  A         E        F#m         A
dudu mergo aku.. ora tresno sliramu..
Lihat Semua Chord Jeane Varelinda
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.