Kunci Gitar Irene Ghea - ASW (Aku Sayang We)



🎸 chord sudah didasarkan

     F           G
opo aku kurang sayang..
    Em         Am
tegane kowe ngilang..
          Dm         G         C
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

(Intro) C G/B Am G
        F G C..
        F G Em A
        Dm G C..

    C           G/B       Am  G
hatiku kadung jeru karo kowe..
     Dm      A             G
tapi atimu malah berpaling ro liyane..

     F           G
opo aku kurang sayang..
        C    G/B  Am
sak penake kowe ngilang
          Dm            G      C
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

    C        G/B       Am    G
rasane jero ati kudu nangis..
      Dm        A           G
perih batinku kelingan koyo diiris-iris

       F             G
kowe tego nggowo tresno
       C       G/B  Am
kowe lungo ninggal loro..
         Dm         G         C    C7
ra mikir atiku dadi korban cintamu..

(Chorus)
  F     G           C  Am
getun.. aku kenal kowe..
           Dm       G           C
kadung tak tutup atiku nggo liyane..
     F           G
opo aku kurang sayang..
    C    G/B  Am
tegane kowe ngilang
          Dm            G      C
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

(Int.) C G/B Am G
       F Em Dm G
       F G C G/B Am
       Dm G C..

    C           G/B       Am  G
hatiku kadung jeru karo kowe..
     Dm      A             G
tapi atimu malah berpaling ro liyane..

     F           G
opo aku kurang sayang..
        C    G/B  Am
sak penake kowe ngilang
          Dm            G      C
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

(Chorus)
  F     G           C  Am
getun.. aku kenal kowe..
           Dm       G           C
kadung tak tutup atiku nggo liyane..
     F           G
opo aku kurang sayang..
    C    G/B  Am
tegane kowe ngilang
          Dm            G      C
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

  F     G           C  Am
getun.. aku kenal kowe..
           Dm       G           C
kadung tak tutup atiku nggo liyane..
     F           G
opo aku kurang sayang..
    C    G/B  Am
tegane kowe ngilang
          Dm            G      C
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..



Irene Ghea - ASW (Aku Sayang We)

     G#          A#
opo aku kurang sayang..
    Gm         Cm
tegane kowe ngilang..
          Fm         A#        D#
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

(Intro) D# Dm Cm A#
        G# A# D#..
        G# A# Gm C
        Fm A# D#..

    D#          Dm        Cm  A#
hatiku kadung jeru karo kowe..
     Fm      E             A#
tapi atimu malah berpaling ro liyane..

     G#          A#
opo aku kurang sayang..
        D#   A#/D  Cm
sak penake kowe ngilang
          Fm            A#     D#
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

    D#       Dm        Cm    A#
rasane jero ati kudu nangis..
      Fm        E           A#
perih batinku kelingan koyo diiris-iris

       G#            A#
kowe tego nggowo tresno
       D#      A#/D  Cm
kowe lungo ninggal loro..
         Fm         A#        D#   D#7
ra mikir atiku dadi korban cintamu..

(Chorus)
  G#    A#          D# Cm
getun.. aku kenal kowe..
           Fm       A#          D#
kadung tak tutup atiku nggo liyane..
     G#          A#
opo aku kurang sayang..
    D#   A#/D  Cm
tegane kowe ngilang
          Fm            A#     D#
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

(Int.) D# Dm Cm A#
       G# Gm Fm A#..
       G# A# D# A#/D Cm
       Fm A# D#..

    D#          Dm        Cm  A#
hatiku kadung jeru karo kowe..
     Fm      E             A#
tapi atimu malah berpaling ro liyane..

     G#          A#
opo aku kurang sayang..
        D#   A#/D  Cm
sak penake kowe ngilang
          Fm            A#     D#
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

(Chorus)
  G#    A#          D# Cm
getun.. aku kenal kowe..
           Fm       A#          D#
kadung tak tutup atiku nggo liyane..
     G#          A#
opo aku kurang sayang..
    D#   A#/D  Cm
tegane kowe ngilang
          Fm            A#     D#
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..

  G#    A#          D# Cm
getun.. aku kenal kowe..
           Fm       A#          D#
kadung tak tutup atiku nggo liyane..
     G#          A#
opo aku kurang sayang..
    D#   A#/D  Cm
tegane kowe ngilang
          Fm            A#     D#
ninggalke roso.. tresno dadi kenangan..
Lihat Semua Chord Irene Ghea
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.