Kunci Gitar Inge Pradipta - Ojo Nakal Sayang



Capo di fret 2

 C               D
uwes ojo nakal sayang..
 G               Em
aku wes towo kelaran..
    Am                D
ngerti kowe seneng ganjen
              G
marang wong wadon liyan..

    C               D
wes cukup nglarani aku..
 G                Em
aku njalok tulus atimu
        Am           D
sayang aku.. ngelem aku..
        G
ning sandingmu..

(Int.) C D G Em
       Am D G..
       C D G Em
       Am D G..

Em                      C
loro rasane ati.. mergo kowe..
       D             G
perhatiane.. nang liane..
Em                         C
bola bali nglarani.. kesel ati..
           D                G
sing tak rasakke.. marang kowe..

      C     D           G
mergo kowe.. sing tak sayangi..
Em         C     D       G
 mung karo kowe.. uripku iki..

(Chorus)
 C               D
uwes ojo nakal sayang..
 G               Em
aku wes towo kelaran..
    Am                D
ngerti kowe seneng ganjen
              G
marang wong wadon liyan..

    C               D
wes cukup nglarani aku..
 G                Em
aku njalok tulus atimu
        Am           D
sayang aku.. ngelem aku..
        G
ning sandingmu..

(Int.) C D G Em
       Am D G..
       C D G Em
       Am D G..

      C     D           G
mergo kowe.. sing tak sayangi..
Em         C     D       G
 mung karo kowe.. uripku iki..

(Chorus)
 C               D
uwes ojo nakal sayang..
 G               Em
aku wes towo kelaran..
    Am                D
ngerti kowe seneng ganjen
              G
marang wong wadon liyan..

    C               D
wes cukup nglarani aku..
 G                Em
aku njalok tulus atimu
        Am           D
sayang aku.. ngelem aku..
        G
ning sandingmu..

 C               D
uwes ojo nakal sayang..
 G               Em
aku wes towo kelaran..
    Am                D
ngerti kowe seneng ganjen
              G
marang wong wadon liyan..

    C               D
wes cukup nglarani aku..
 G                Em
aku njalok tulus atimu
        Am           D
sayang aku.. ngelem aku..
        G
ning sandingmu..
Em           Am       D
 sayang aku.. ngelem aku..
        G
ning sandingmu..



Inge Pradipta - Ojo Nakal Sayang

 D               E
uwes ojo nakal sayang..
 A               F#m
aku wes towo kelaran..
    Bm                E
ngerti kowe seneng ganjen
              A
marang wong wadon liyan..

    D               E
wes cukup nglarani aku..
 A                F#m
aku njalok tulus atimu
        Bm           E
sayang aku.. ngelem aku..
        A
ning sandingmu..

(Int.) D E A F#m
       Bm E A..
       D E A F#m
       Bm E A..

F#m                     D
loro rasane ati.. mergo kowe..
       E             A
perhatiane.. nang liane..
F#m                        D
bola bali nglarani.. kesel ati..
           E                A
sing tak rasakke.. marang kowe..

      D     E           A
mergo kowe.. sing tak sayangi..
F#m        D     E       A
 mung karo kowe.. uripku iki..

(Chorus)
 D               E
uwes ojo nakal sayang..
 A               F#m
aku wes towo kelaran..
    Bm                E
ngerti kowe seneng ganjen
              A
marang wong wadon liyan..

    D               E
wes cukup nglarani aku..
 A                F#m
aku njalok tulus atimu
        Bm           E
sayang aku.. ngelem aku..
        A
ning sandingmu..

(Int.) D E A F#m
       Bm E A..
       D E A F#m
       Bm E A..

      D     E           A
mergo kowe.. sing tak sayangi..
F#m        D     E       A
 mung karo kowe.. uripku iki..

(Chorus)
 D               E
uwes ojo nakal sayang..
 A               F#m
aku wes towo kelaran..
    Bm                E
ngerti kowe seneng ganjen
              A
marang wong wadon liyan..

    D               E
wes cukup nglarani aku..
 A                F#m
aku njalok tulus atimu
        Bm           E
sayang aku.. ngelem aku..
        A
ning sandingmu..

 D               E
uwes ojo nakal sayang..
 A               F#m
aku wes towo kelaran..
    Bm                E
ngerti kowe seneng ganjen
              A
marang wong wadon liyan..

    D               E
wes cukup nglarani aku..
 A                F#m
aku njalok tulus atimu
        Bm           E
sayang aku.. ngelem aku..
        A
ning sandingmu..
F#m          Bm       E
 sayang aku.. ngelem aku..
        A
ning sandingmu..
Lihat Semua Chord Inge Pradipta
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.