Kunci Gitar Indah Andira - Pengen Misoh



Capo di fret 2

(Intro) D
        C D G Em C D G
        C D G Em C D G

      G                     Em
tak turuti.. opo sing dadi penjalukmu
         C                    Cm
tak lilakne.. nganti kuru awakku..
G           D           Em
nanging.. kowe malah mlayu..
  C                     D
kecantol.. rondo anak telu..

       G                             Em
pengen misoh misoh banter ning ngarepmu
           C                   Cm
pengen tak ungkapne kabeh emosiku..
   G            D         Em
yo ben kowe ngerti.. loro atiku..
   C            D        G
yo ben kurang beban pikiranku..

(Chorus)
          C     D           Bm   Em
mbrebes mili.. eluh ning pipiku..
C           D          G
pecah tangisku.. korat karet atiku..
   C                           Bm
nduwe sewu impen.. nyanding sliramu..
  C           D              G
ambyar koyo dene geni sing dadi awu..

D        C     D          G
pengen misoh.. ning ngarepmu..
   Em           Am         D        G
yo ben kowe ngerti.. remuk ajur rosoku..
               C             D       Em
pengen tak pisuhi.. nganti lego ati iki..
                Am         D        G
tresnoku sing gedi.. malah di khianati..

(Int.) Em... D
       C G Em Am D G..

       G                             Em
pengen misoh misoh banter ning ngarepmu
           C                   Cm
pengen tak ungkapne kabeh emosiku..
   G            D         Em
yo ben kowe ngerti.. loro atiku..
   C            D        G
yo ben kurang beban pikiranku..

(Chorus)
          C     D           Bm   Em
mbrebes mili.. eluh ning pipiku..
C           D          G
pecah tangisku.. korat karet atiku..
   C                           Bm
nduwe sewu impen.. nyanding sliramu..
  C           D              G
ambyar koyo dene geni sing dadi awu..

D        C     D          G
pengen misoh.. ning ngarepmu..
   Em           Am         D        G
yo ben kowe ngerti.. remuk ajur rosoku..
               C             D       Em
pengen tak pisuhi.. nganti lego ati iki..
                Am         D        G
tresnoku sing gedi.. malah di khianati..
    Em          Am         D        G
tresnoku sing gedi.. malah di khianati..



Indah Andira - Pengen Misoh

(Intro) E
        D E A F#m D E A
        D E A F#m D E A

      A                     F#m
tak turuti.. opo sing dadi penjalukmu
         D                    Dm
tak lilakne.. nganti kuru awakku..
A           E           F#m
nanging.. kowe malah mlayu..
  D                     E
kecantol.. rondo anak telu..

       A                             F#m
pengen misoh misoh banter ning ngarepmu
           D                   Dm
pengen tak ungkapne kabeh emosiku..
   A            E         F#m
yo ben kowe ngerti.. loro atiku..
   D            E        A
yo ben kurang beban pikiranku..

(Chorus)
          D     E           C#m  F#m
mbrebes mili.. eluh ning pipiku..
D           E          A
pecah tangisku.. korat karet atiku..
   D                           C#m
nduwe sewu impen.. nyanding sliramu..
  D           E              A
ambyar koyo dene geni sing dadi awu..

E        D     E          A
pengen misoh.. ning ngarepmu..
   F#m          Bm         E        A
yo ben kowe ngerti.. remuk ajur rosoku..
               D             E       F#m
pengen tak pisuhi.. nganti lego ati iki..
                Bm         E        A
tresnoku sing gedi.. malah di khianati..

(Int.) F#m... E
       D A F#m Bm E A..

       A                             F#m
pengen misoh misoh banter ning ngarepmu
           D                   Dm
pengen tak ungkapne kabeh emosiku..
   A            E         F#m
yo ben kowe ngerti.. loro atiku..
   D            E        A
yo ben kurang beban pikiranku..

(Chorus)
          D     E           C#m  F#m
mbrebes mili.. eluh ning pipiku..
D           E          A
pecah tangisku.. korat karet atiku..
   D                           C#m
nduwe sewu impen.. nyanding sliramu..
  D           E              A
ambyar koyo dene geni sing dadi awu..

E        D     E          A
pengen misoh.. ning ngarepmu..
   F#m          Bm         E        A
yo ben kowe ngerti.. remuk ajur rosoku..
               D             E       F#m
pengen tak pisuhi.. nganti lego ati iki..
                Bm         E        A
tresnoku sing gedi.. malah di khianati..
    F#m         Bm         E        A
tresnoku sing gedi.. malah di khianati..
Lihat Semua Chord Indah Andira
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.