Kunci Gitar Ian Surya - Berdua Satu Tujuan



Capo di fret 4

(Intro) F E Am G D
        Dm Em Fm G

       C
ra sah digagas..
             Am
sing penting ikhlas..
       Dm
ra sah dipikir..
        G            -C/E
wes ora perlu kuatir..

  F            G
dewe wes adoh njalani
  Em           Am
susah seneng dilakoni
       Dm     G         C  G
mantep atiku iso dadi siji..

    C                 Am
ojo sumeleng.. yen pancen sayang..
       Dm
ojo nggresulo..
        G
ojo ngrungokke wong liyo..

  F         G
reneo ngancani aku
 Em               Am
mlaku bareng neng sandingku
     Dm         G          C
urip bebrayan tekan anak putu..

(Chorus)
                 F
sak dermo nglampahi..
          G
ora perlu wedi..
           Em                 Am
percoyo Gusti.. iso sehidup semati
A             Dm
sing penting usaha lan ndungo..
           G                C
kalih sing Kuoso ojo dilalekno..

            F
sak adohe dalan..
              G
sing akeh gronjalan
          Em                  Am
kudu berjuang.. berdua satu tujuan
A             Dm
tresnoku sing tulus lan suci
           G
tak simpen abadi
                  C
nganti tekaning pati..

(Int.) F  Em Am A
       Dm C G   C  G
             haaha..

    C                 Am
ojo sumeleng.. yen pancen sayang..
       Dm
ojo nggresulo..
        G
ojo ngrungokke wong liyo..

  F         G
reneo ngancani aku
 Em               Am
mlaku bareng neng sandingku
     Dm         G          C
urip bebrayan tekan anak putu..

(Chorus)
                 F
sak dermo nglampahi..
          G
ora perlu wedi..
           Em                 Am
percoyo Gusti.. iso sehidup semati
A             Dm
sing penting usaha lan ndungo..
           G                C
kalih sing Kuoso ojo dilalekno..

            F
sak adohe dalan..
              G
sing akeh gronjalan
          Em                  Am
kudu berjuang.. berdua satu tujuan
A             Dm
tresnoku sing tulus lan suci
           G
tak simpen abadi
                  C   A
nganti tekaning pati..

A             Dm
tresnoku sing tulus lan suci
           G
tak simpen abadi
                  C
nganti tekaning pati..



Ian Surya - Berdua Satu Tujuan

(Intro) A G# C#m B F#
        F#m G#m Am B

       E
ra sah digagas..
             C#m
sing penting ikhlas..
       F#m
ra sah dipikir..
        B            -E/G#
wes ora perlu kuatir..

  A            B
dewe wes adoh njalani
  G#m          C#m
susah seneng dilakoni
       F#m    B         E  B
mantep atiku iso dadi siji..

    E                 C#m
ojo sumeleng.. yen pancen sayang..
       F#m
ojo nggresulo..
        B
ojo ngrungokke wong liyo..

  A         B
reneo ngancani aku
 G#m              C#m
mlaku bareng neng sandingku
     F#m        B          E
urip bebrayan tekan anak putu..

(Chorus)
                 A
sak dermo nglampahi..
          B
ora perlu wedi..
           G#m                C#m
percoyo Gusti.. iso sehidup semati
C#            F#m
sing penting usaha lan ndungo..
           B                E
kalih sing Kuoso ojo dilalekno..

            A
sak adohe dalan..
              B
sing akeh gronjalan
          G#m                 C#m
kudu berjuang.. berdua satu tujuan
C#            F#m
tresnoku sing tulus lan suci
           B
tak simpen abadi
                  E
nganti tekaning pati..

(Int.) A  G#m C#m C#
       F#m E B   E  B
              haaha..

    E                 C#m
ojo sumeleng.. yen pancen sayang..
       F#m
ojo nggresulo..
        B
ojo ngrungokke wong liyo..

  A         B
reneo ngancani aku
 G#m              C#m
mlaku bareng neng sandingku
     F#m        B          E
urip bebrayan tekan anak putu..

(Chorus)
                 A
sak dermo nglampahi..
          B
ora perlu wedi..
           G#m                C#m
percoyo Gusti.. iso sehidup semati
C#            F#m
sing penting usaha lan ndungo..
           B                E
kalih sing Kuoso ojo dilalekno..

            A
sak adohe dalan..
              B
sing akeh gronjalan
          G#m                 C#m
kudu berjuang.. berdua satu tujuan
C#            F#m
tresnoku sing tulus lan suci
           B
tak simpen abadi
                  E   C#
nganti tekaning pati..

C#            F#m
tresnoku sing tulus lan suci
           B
tak simpen abadi
                  E
nganti tekaning pati..
Lihat Semua Chord Ian Surya
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.