Kunci Gitar Hendy Restu - Uncuing



Capo di fret 2

(Intro) Am F E Am..

Am
langit nu ceudeum
     F               Dm
poek mongkleng.. pihujaneun
        F
hiliwir angin meueusan
     G                    Am
ngoyakeun dangdaunan sore tadi..

Am
uncuing peuting
         F        Dm
nu ngageuri.. kukurayeun
     F
ras emut kasalira
    G                  Am
anu teuing dimana taya beja..

G        Am
duh.. leungiteun..
G         Am
duh.. teu sangka..

(Chorus)
        G
seungit kembang malati
       Am
ngahiliwir tadi wengi
       Dm
sing horeng kila kila
       Bb            Am
anjeun mangkat salamina..
     G
raga teu walakaya
       Am
ku asa heunteu percaya
    Dm
harita urang ocon
        Bb          Am
heureuy otel sempal guyon
  G         Am
geulis.. ku tega

(Int.) Am Em Dm Em
       F G F E Am

Am
uncuing peuting
         F        Dm
nu ngageuri.. kukurayeun
     F
ras emut kasalira
    G                  Am
anu teuing dimana taya beja..

G        Am
duh.. leungiteun..
G             Am
duh.. teu sangka..

(Chorus)
        G
seungit kembang malati
       Am
ngahiliwir tadi wengi
       Dm
sing horeng kila kila
       Bb            Am
anjeun mangkat salamina..
     G
raga teu walakaya
       Am
ku asa heunteu percaya
    Dm
harita urang ocon
        Bb          Am
heureuy otel sempal guyon
  G         Am
geulis.. ku tega

        G
seungit kembang malati
       Am
ngahiliwir tadi wengi
       Dm
sing horeng kila kila
       Bb            Am
anjeun mangkat salamina..
     G
raga teu walakaya
       Am
ku asa heunteu percaya
    Dm
harita urang ocon
        F           Em
heureuy otel sempal guyon
   F        Am
geulis.. ku tega



Hendy Restu - Uncuing

(Intro) Bm G F# Bm..

Bm
langit nu ceudeum
     G               Em
poek mongkleng.. pihujaneun
        G
hiliwir angin meueusan
     A                    Bm
ngoyakeun dangdaunan sore tadi..

Bm
uncuing peuting
         G        Em
nu ngageuri.. kukurayeun
     G
ras emut kasalira
    A                  Bm
anu teuing dimana taya beja..

A        Bm
duh.. leungiteun..
A         Bm
duh.. teu sangka..

(Chorus)
        A
seungit kembang malati
       Bm
ngahiliwir tadi wengi
       Em
sing horeng kila kila
       C             Bm
anjeun mangkat salamina..
     A
raga teu walakaya
       Bm
ku asa heunteu percaya
    Em
harita urang ocon
        C           Bm
heureuy otel sempal guyon
  A         Bm
geulis.. ku tega

(Int.) Bm F#m Em F#m
       G A G F# Bm

Bm
uncuing peuting
         G        Em
nu ngageuri.. kukurayeun
     G
ras emut kasalira
    A                  Bm
anu teuing dimana taya beja..

A        Bm
duh.. leungiteun..
A             Bm
duh.. teu sangka..

(Chorus)
        A
seungit kembang malati
       Bm
ngahiliwir tadi wengi
       Em
sing horeng kila kila
       C             Bm
anjeun mangkat salamina..
     A
raga teu walakaya
       Bm
ku asa heunteu percaya
    Em
harita urang ocon
        C           Bm
heureuy otel sempal guyon
  A         Bm
geulis.. ku tega

        A
seungit kembang malati
       Bm
ngahiliwir tadi wengi
       Em
sing horeng kila kila
       C             Bm
anjeun mangkat salamina..
     A
raga teu walakaya
       Bm
ku asa heunteu percaya
    Em
harita urang ocon
        G           F#m
heureuy otel sempal guyon
   G        Bm
geulis.. ku tega
Lihat Semua Chord Hendy Restu
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.