Kunci Gitar Happy Asmara - Wong Nomer 2



Ciptaan : Irawan Firmansyah

Capo di fret 1

(Intro) C Cm G..
        C Cm D..

  G        D         Em
bingung.. aku kudu piye..
Bm     C          D          G
 kok koyo ngene dalan uripku iki..
     Am
dadi wong nomer loro..
Em
ning njero atimu..
       C                   D
mung mangan ati sing tak rasakke..

(Chorus)
       G            D
duh Gusti bayangan opo..
      Em                    Bm
kok jodohne wong sing tak jogo..
    C
yen pancen wes takdire
       G
aku nyuwun jembar ati..
    Am     D            G
duh Gusti aku njaluk ganti..

    G           D         Em
yen pancen dadi dalane Gusti..
Bm  C               D          G
 mbesok aku bakal kelangan awakmu..
      Am
tak titipne sak genggeme
    Em
cerito kenangan iki..
     Am           D      G
awak'e dewe raiso podo duweni..

    G       D             Em
kahanan opo sing kudu tak tompo..
      C        D            G
kok koyo ngene dalan uripku iki..
     Am         D
dadi wong nomer loro..
Bm            Em
ning njero atimu..
       C                   D
mung mangan ati sing tak rasakke..

(Chorus)
       G            D
duh Gusti bayangan opo..
      Em                    Bm
kok jodohne wong sing tak jogo..
    C
yen pancen wes takdire
       G
aku nyuwun jembar ati..
    Am     D            G
duh Gusti aku njaluk ganti..

       G            D
duh Gusti bayangan opo..
      Em                    Bm
kok jodohne wong sing tak jogo..
    C
yen pancen wes takdire
       G
aku nyuwun jembar ati..
    Am     D            G
duh Gusti aku njaluk ganti..
    Am     D               D#    G
duh Gusti.. enggal paringi ganti..



Happy Asmara - Wong Nomer 2

(Intro) C# C#m G#..
        C# C#m D#..

  G#       D#        Fm
bingung.. aku kudu piye..
Cm     C#         D#         G#
 kok koyo ngene dalan uripku iki..
     A#m
dadi wong nomer loro..
Fm
ning njero atimu..
       C#                  D#
mung mangan ati sing tak rasakke..

(Chorus)
       G#           D#
duh Gusti bayangan opo..
      Fm                    Cm
kok jodohne wong sing tak jogo..
    C#
yen pancen wes takdire
       G#
aku nyuwun jembar ati..
    A#m    D#           G#
duh Gusti aku njaluk ganti..

    G#          D#        Fm
yen pancen dadi dalane Gusti..
Cm  C#              D#         G#
 mbesok aku bakal kelangan awakmu..
      A#m
tak titipne sak genggeme
    Fm
cerito kenangan iki..
     A#m          D#     G#
awak'e dewe raiso podo duweni..

    G#      D#            Fm
kahanan opo sing kudu tak tompo..
      C#       D#           G#
kok koyo ngene dalan uripku iki..
     A#m        D#
dadi wong nomer loro..
Cm            Fm
ning njero atimu..
       C#                  D#
mung mangan ati sing tak rasakke..

(Chorus)
       G#           D#
duh Gusti bayangan opo..
      Fm                    Cm
kok jodohne wong sing tak jogo..
    C#
yen pancen wes takdire
       G#
aku nyuwun jembar ati..
    A#m    D#           G#
duh Gusti aku njaluk ganti..

       G#           D#
duh Gusti bayangan opo..
      Fm                    Cm
kok jodohne wong sing tak jogo..
    C#
yen pancen wes takdire
       G#
aku nyuwun jembar ati..
    A#m    D#           G#
duh Gusti aku njaluk ganti..
    A#m    D#              E     G#
duh Gusti.. enggal paringi ganti..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: