Kunci Gitar Happy Asmara - Wes Tatas



Capo di fret 3

(Intro) C G Am..
        F G C..

C          G
tak eleng-eleng..
         Am
mbiyen tau ngomong opo..
     F         G
arep ngancani aku tekan..
    C
pungkase umurku..

  Dm         E
nanging saikine..
     Am
kowe ninggal janjine..
   F
ibarat banyu mili..
          G
wes tekan segoro..

  C        G            Am
cubo dadi aku.. kuat po atimu..
   F          G           C
mesti kowe sambat.. ora kuat..
 Dm       E           Am G
aku uwes ora pengen lara..
      F
atiku wes tenang..
           G
wes tak anggep ilang..

(Chorus)
         C       G
layangan sing tatas..
      Am           Em
tondo tresnoku wis pungkas
        F              C
mabur duwur ngalang-ngalang..
      Dm          G
yen nibo dadi kenangan..

          C         G
kowe sing tak eman-eman..
       Am        Em
ninggalke roso kelaran
     F           C
opo iki wis takdire..
       Dm       G
aku ikhlas, aku pasrah..
           C
wis tak ngalah..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G
       C G Am Em
       F C Dm G C G

C          G           Am
cubo dadi aku.. kuat po atimu..
   F          G           C
mesti kowe sambat.. ora kuat..
 Dm       E           Am G
aku uwes ora pengen lara..
      F
atiku wes tenang..
           G
wes tak anggep ilang..

(Chorus)
         C       G
layangan sing tatas..
      Am           Em
tondo tresnoku wis pungkas
        F              C
mabur duwur ngalang-ngalang..
      Dm          G
yen nibo dadi kenangan..

          C         G
kowe sing tak eman-eman..
       Am        Em
ninggalke roso kelaran
     F           C
opo iki wis takdire..
       Dm       G
aku ikhlas, aku pasrah..
           C
wis tak ngalah..

         C       G
layangan sing tatas..
      Am           Em
tondo tresnoku wis pungkas
        F              C
mabur duwur ngalang-ngalang..
      Dm          G
yen nibo dadi kenangan..

          C         G
kowe sing tak eman-eman..
       Am        Em
ninggalke roso kelaran
     F           C
opo iki wis takdire..
       Dm       G
aku ikhlas, aku pasrah..
           C
wis tak ngalah..



Happy Asmara - Wes Tatas

(Intro) D# A# Cm..
        G# A# D#..

D#         A#
tak eleng-eleng..
         Cm
mbiyen tau ngomong opo..
     G#        A#
arep ngancani aku tekan..
    D#
pungkase umurku..

  Fm         G
nanging saikine..
     Cm
kowe ninggal janjine..
   G#
ibarat banyu mili..
          A#
wes tekan segoro..

  D#       A#           Cm
cubo dadi aku.. kuat po atimu..
   G#         A#          D#
mesti kowe sambat.. ora kuat..
 Fm       G           Cm A#
aku uwes ora pengen lara..
      G#
atiku wes tenang..
           A#
wes tak anggep ilang..

(Chorus)
         D#      A#
layangan sing tatas..
      Cm           Gm
tondo tresnoku wis pungkas
        G#             D#
mabur duwur ngalang-ngalang..
      Fm          A#
yen nibo dadi kenangan..

          D#        A#
kowe sing tak eman-eman..
       Cm        Gm
ninggalke roso kelaran
     G#          D#
opo iki wis takdire..
       Fm       A#
aku ikhlas, aku pasrah..
           D#
wis tak ngalah..

(Int.) D# A# Cm Gm
       G# D# Fm A#
       D# A# Cm Gm
       G# D# Fm A# D# A#

D#         A#          Cm
cubo dadi aku.. kuat po atimu..
   G#         A#          D#
mesti kowe sambat.. ora kuat..
 Fm       G           Cm A#
aku uwes ora pengen lara..
      G#
atiku wes tenang..
           A#
wes tak anggep ilang..

(Chorus)
         D#      A#
layangan sing tatas..
      Cm           Gm
tondo tresnoku wis pungkas
        G#             D#
mabur duwur ngalang-ngalang..
      Fm          A#
yen nibo dadi kenangan..

          D#        A#
kowe sing tak eman-eman..
       Cm        Gm
ninggalke roso kelaran
     G#          D#
opo iki wis takdire..
       Fm       A#
aku ikhlas, aku pasrah..
           D#
wis tak ngalah..

         D#      A#
layangan sing tatas..
      Cm           Gm
tondo tresnoku wis pungkas
        G#             D#
mabur duwur ngalang-ngalang..
      Fm          A#
yen nibo dadi kenangan..

          D#        A#
kowe sing tak eman-eman..
       Cm        Gm
ninggalke roso kelaran
     G#          D#
opo iki wis takdire..
       Fm       A#
aku ikhlas, aku pasrah..
           D#
wis tak ngalah..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: