Kunci Gitar Happy Asmara - Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe)


AutoScroll  

Capo di fret 2

(Intro) C

C                  Dm
 kowe pancen ayu tenan..
G
 nganti akeh lanangan
     C
sing podo kedanan
C                        Dm
 nanging bingungku saiki ora karuan..
G                          C
 mergo pacarku mbok pangan sisan..

C                    Dm
 awit biyen nganti saiki
G
 awakmu wes tak anggep
  C
sahabat yang sejati
C
 nanging ning mburiku
     Dm
kowe kok ngelarakake..
G                          C
 tibake kowe kuwi tutik konde..

C                     Dm
 kowe pancen tutik konde..
G                      C
 tukang tikung konco dewe..
C                    Dm
 getunku biyen tak kenalke
G                        C
 dasar kowe pancen tutik konde..

(Intro) C

C                           Dm
tak akoni pancen kowe ayu tenan
nganti akeh lanangan sing podo kedanan
G
 nanging bingungku saiki ora karuan
C                       C
 mergo pacarku wis mbok pangan sisan

C
 awit biyen nganti saiki
Dm
awakmu wes tak anggep
sahabat yang sejati
G
 nanging ning mburiku
kowe kok ngelarakake
C                 C
 tibake kowe kuwi tutik konde

C                     Dm
 kowe pancen tutik konde..
G                      C
 tukang tikung konco dewe..
C                    Dm
 getunku biyen tak kenalke
G                        C
 dasar kowe pancen tutik konde..

(Interlude) C
            Dm G C..
            Dm G C..

C                  Dm
 kowe pancen ayu tenan..
G
 nganti akeh lanangan
     C
sing podo kedanan
C                        Dm
 nanging bingungku saiki ora karuan..
G                          C
 mergo pacarku mbok pangan sisan..

C                    Dm
 awit biyen nganti saiki
G
 awakmu wes tak anggep
  C
sahabat yang sejati
C
 nanging ning mburiku
     Dm
kowe kok ngelarakake..
G                          C
 tibake kowe kuwi tutik konde..

C                     Dm
 kowe pancen tutik konde..
G                      C
 tukang tikung konco dewe..
C                    Dm
 getunku biyen tak kenalke
G                        C
 dasar kowe pancen tutik konde..

C                     Dm
 kowe pancen tutik konde..
G                      C
 tukang tikung konco dewe..
C                    Dm
 getunku biyen tak kenalke
G                        C
 dasar kowe pancen tutik konde..



Happy Asmara - Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe)

(Intro) E

E                  F#m
 kowe pancen ayu tenan..
B
 nganti akeh lanangan
     E
sing podo kedanan
E                        F#m
 nanging bingungku saiki ora karuan..
B                          E
 mergo pacarku mbok pangan sisan..

E                    F#m
 awit biyen nganti saiki
B
 awakmu wes tak anggep
  E
sahabat yang sejati
E
 nanging ning mburiku
     F#m
kowe kok ngelarakake..
B                          E
 tibake kowe kuwi tutik konde..

E                     F#m
 kowe pancen tutik konde..
B                      E
 tukang tikung konco dewe..
E                    F#m
 getunku biyen tak kenalke
B                        E
 dasar kowe pancen tutik konde..

(Intro) E

E                           F#m
tak akoni pancen kowe ayu tenan
nganti akeh lanangan sing podo kedanan
B
 nanging bingungku saiki ora karuan
E                       E
 mergo pacarku wis mbok pangan sisan

E
 awit biyen nganti saiki
F#m
awakmu wes tak anggep
sahabat yang sejati
B
 nanging ning mburiku
kowe kok ngelarakake
E                 E
 tibake kowe kuwi tutik konde

E                     F#m
 kowe pancen tutik konde..
B                      E
 tukang tikung konco dewe..
E                    F#m
 getunku biyen tak kenalke
B                        E
 dasar kowe pancen tutik konde..

(Interlude) E
            F#m B E..
            F#m B E..

E                  F#m
 kowe pancen ayu tenan..
B
 nganti akeh lanangan
     E
sing podo kedanan
E                        F#m
 nanging bingungku saiki ora karuan..
B                          E
 mergo pacarku mbok pangan sisan..

E                    F#m
 awit biyen nganti saiki
B
 awakmu wes tak anggep
  E
sahabat yang sejati
E
 nanging ning mburiku
     F#m
kowe kok ngelarakake..
B                          E
 tibake kowe kuwi tutik konde..

E                     F#m
 kowe pancen tutik konde..
B                      E
 tukang tikung konco dewe..
E                    F#m
 getunku biyen tak kenalke
B                        E
 dasar kowe pancen tutik konde..

E                     F#m
 kowe pancen tutik konde..
B                      E
 tukang tikung konco dewe..
E                    F#m
 getunku biyen tak kenalke
B                        E
 dasar kowe pancen tutik konde..
Lihat semua chord Happy Asmara
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: