Kunci Gitar Happy Asmara - Tulungen Atiku



(Intro) C E Am Gm -C
        F Fm G

C            E
 wes seprene suwene
 Am          Gm -C
aku bareng kowe
   F         Fm     C
mlaku ra ono lalangane..
          Dm
nanging bedo kahanane
       Em       Am
opo mergo apike nasibmu
     F        D         G
wong tuwamu dadi ra setuju..

(Chorus)
     F           G
mbok yo tulungen atiku
   Em              Am
buktekno nang wong tuwamu
    Dm        Fm        C
yen pancene kowe tresno aku..
 F         G
opo tego kowe..
   Em           Am
mlaku wes tekan semene
  Dm         Em
medhotake janjimu
   F          G          C
percoyoku tresnomu mung aku..

(Intro) C E Am Gm -C
        F Fm G

C            E
 wes seprene suwene
 Am          Gm -C
aku bareng kowe
   F         Fm     C
mlaku ra ono lalangane..
          Dm
nanging bedo kahanane
       Em       Am
opo mergo apike nasibmu
     F        D         G
wong tuwamu dadi ra setuju..

(Chorus)
     F           G
mbok yo tulungen atiku
   Em              Am
buktekno nang wong tuwamu
    Dm        Fm        C
yen pancene kowe tresno aku..
 F         G
opo tego kowe..
   Em           Am
mlaku wes tekan semene
  Dm         Em
medhotake janjimu
   F          G          C
percoyoku tresnomu mung aku..

     F           G
mbok yo tulungen atiku
   Em              Am
buktekno nang wong tuwamu
    Dm        Fm        C
yen pancene kowe tresno aku..
 F         G
opo tego kowe..
   Em           Am
mlaku wes tekan semene
  Dm         Em
medhotake janjimu
   F          G          C
percoyoku tresnomu mung aku..



Happy Asmara - Tulungen Atiku

(Intro) A C# F#m Em -A
        D Dm E

A            C#
 wes seprene suwene
 F#m         Em -A
aku bareng kowe
   D         Dm     A
mlaku ra ono lalangane..
          Bm
nanging bedo kahanane
       C#m      F#m
opo mergo apike nasibmu
     D        B         E
wong tuwamu dadi ra setuju..

(Chorus)
     D           E
mbok yo tulungen atiku
   C#m             F#m
buktekno nang wong tuwamu
    Bm        Dm        A
yen pancene kowe tresno aku..
 D         E
opo tego kowe..
   C#m          F#m
mlaku wes tekan semene
  Bm         C#m
medhotake janjimu
   D          E          A
percoyoku tresnomu mung aku..

(Intro) A C# F#m Em -A
        D Dm E

A            C#
 wes seprene suwene
 F#m         Em -A
aku bareng kowe
   D         Dm     A
mlaku ra ono lalangane..
          Bm
nanging bedo kahanane
       C#m      F#m
opo mergo apike nasibmu
     D        B         E
wong tuwamu dadi ra setuju..

(Chorus)
     D           E
mbok yo tulungen atiku
   C#m             F#m
buktekno nang wong tuwamu
    Bm        Dm        A
yen pancene kowe tresno aku..
 D         E
opo tego kowe..
   C#m          F#m
mlaku wes tekan semene
  Bm         C#m
medhotake janjimu
   D          E          A
percoyoku tresnomu mung aku..

     D           E
mbok yo tulungen atiku
   C#m             F#m
buktekno nang wong tuwamu
    Bm        Dm        A
yen pancene kowe tresno aku..
 D         E
opo tego kowe..
   C#m          F#m
mlaku wes tekan semene
  Bm         C#m
medhotake janjimu
   D          E          A
percoyoku tresnomu mung aku..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: