Kunci Gitar Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji



Capo di fret 2

 F         G             Em
opo mergo aku wong ra nduwe..
Am    Dm      G         C
 mung isane gawe kowe kere..
  F          Fm       Em        A
tapi catet siji.. ngendikane Gusti..
   Dm             G        C
bondo ndunyo.. ra digowo mati..

(Intro) Fm C Fm C
        Bb C Bb C

C       Em            Am
mas.. kowe sing tak sayang..
G       F       G           C
dudu liane.. yo mung karo kowe..
  Dm            G
kabeh wis tak lakoni..
  Em            Am
kabeh wis tak turuti..
   Dm          G           C Fm C
yo mung siji jaluk pangertimu..

     C          Em           Am
ning tugu jam kowe ngucap janji..
G      F           G           C
 bakal ngancani.. urip lan matiku..
       Dm          G
bareng kowe mblenjani..
  Em           Am
gawe loro ning ati..
  Dm            G          C
medot janji.. demi wedok kuwi..

(Chorus)
 F         G             Em
opo mergo aku wong ra nduwe..
Am    Dm      G         C
 mung isane gawe kowe kere..
  F          Fm       Em        A
tapi catet siji.. ngendikane Gusti..
   Dm             G        C
bondo ndunyo.. ra digowo mati..

  Am          Em      F            C
kowe sing tak wanti.. malah mblenjani..
  Am          Em        F    G    C
jare arep ngancani.. nyatane ngapusi..

(Int.) F G Em Am Dm G C..
       F Fm Em A Dm G C..

     C          Em           Am
ning tugu jam kowe ngucap janji..
G      F           G           C
 bakal ngancani.. urip lan matiku..
       Dm          G
bareng kowe mblenjani..
  Em           Am
gawe loro ning ati..
  Dm            G          C
medot janji.. demi wedok kuwi..

(Chorus)
 F         G             Em
opo mergo aku wong ra nduwe..
Am    Dm      G         C
 mung isane gawe kowe kere..
  F          Fm       Em        A
tapi catet siji.. ngendikane Gusti..
   Dm             G        C
bondo ndunyo.. ra digowo mati..
   Dm             G        C  Am
bondo ndunyo.. ra digowo mati..
   Dm        G           C    Em Am G C
bondo ndunyo.. ra digowo mati..



Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji

 G         A             F#m
opo mergo aku wong ra nduwe..
Bm    Em      A         D
 mung isane gawe kowe kere..
  G          Gm       F#m       B
tapi catet siji.. ngendikane Gusti..
   Em             A        D
bondo ndunyo.. ra digowo mati..

(Intro) Gm D Gm D
        C D C D

D       F#m           Bm
mas.. kowe sing tak sayang..
A       G       A           D
dudu liane.. yo mung karo kowe..
  Em            A
kabeh wis tak lakoni..
  F#m           Bm
kabeh wis tak turuti..
   Em          A           D Gm D
yo mung siji jaluk pangertimu..

     D          F#m          Bm
ning tugu jam kowe ngucap janji..
A      G           A           D
 bakal ngancani.. urip lan matiku..
       Em          A
bareng kowe mblenjani..
  F#m          Bm
gawe loro ning ati..
  Em            A          D
medot janji.. demi wedok kuwi..

(Chorus)
 G         A             F#m
opo mergo aku wong ra nduwe..
Bm    Em      A         D
 mung isane gawe kowe kere..
  G          Gm       F#m       B
tapi catet siji.. ngendikane Gusti..
   Em             A        D
bondo ndunyo.. ra digowo mati..

  Bm          F#m     G            D
kowe sing tak wanti.. malah mblenjani..
  Bm          F#m       G    A    D
jare arep ngancani.. nyatane ngapusi..

(Int.) G A F#m Bm Em A D..
       G Gm F#m B Em A D..

     D          F#m          Bm
ning tugu jam kowe ngucap janji..
A      G           A           D
 bakal ngancani.. urip lan matiku..
       Em          A
bareng kowe mblenjani..
  F#m          Bm
gawe loro ning ati..
  Em            A          D
medot janji.. demi wedok kuwi..

(Chorus)
 G         A             F#m
opo mergo aku wong ra nduwe..
Bm    Em      A         D
 mung isane gawe kowe kere..
  G          Gm       F#m       B
tapi catet siji.. ngendikane Gusti..
   Em             A        D
bondo ndunyo.. ra digowo mati..
   Em             A        D  Bm
bondo ndunyo.. ra digowo mati..
   Em        A           D    F#m Bm A D
bondo ndunyo.. ra digowo mati..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: