Kunci Gitar Happy Asmara - Tresno Putih



Capo di fret 2

(Intro) G C G D
        G C G D..

            C     D            G
sopo seng salah.. sopo seng kleru..
           Am   D             G
aku wes ngalah.. kowe seng mlayu..
              C     D       Bm    Em
tresno seng putih.. saikine wes malih..
     Am        D           G
kowe ninggal aku, ra gelem mulih..

(Intro) Am D G

           C        D        G
biyen janjine.. tresno selawase..
             Am  D          G
nanging nyatane.. cukup semene..
          C    D          Bm  Em
manise lambe.. malih kari paite..
 Am          D       G
omonganmu ra ono nyatane..

(Chorus)
   C            D      Bm            Em
rambut nganti sikil.. uwes tak pasrahke
  Am             D       G
nanging kowe seh golek liyane..
C       D           Bm       Em
atiku bingung.. aku kudu kepiye..
      Am             D        G
duh biyung.. nasibku kok koyo ngene..

(Int.) C D Bm Em Am D G
       C D Bm Em Am D G

            C     D            G
sopo seng salah.. sopo seng kleru..
           Am   D             G
aku wes ngalah.. kowe seng mlayu..
              C     D       Bm    Em
tresno seng putih.. saikine wes malih..
     Am        D           G
kowe ninggal aku, ra gelem mulih..

(Chorus)
   C            D      Bm            Em
rambut nganti sikil.. uwes tak pasrahke
  Am             D       G
nanging kowe seh golek liyane..
C       D           Bm       Em
atiku bingung.. aku kudu kepiye..
      Am             D        G
duh biyung.. nasibku kok koyo ngene..

            C     D            G
sopo seng salah.. sopo seng kleru..
           Am   D             G
aku wes ngalah.. kowe seng mlayu..
              C     D       Bm    Em
tresno seng putih.. saikine wes malih..
     Am        D           G
kowe ninggal aku, ra gelem mulih..
     Am        D           G
kowe ninggal aku, ra gelem mulih..
     Am        D           G
kowe ninggal aku, ra gelem mulih..

(Outro) Am D G



Happy Asmara - Tresno Putih

(Intro) A D A E
        A D A E..

            D     E            A
sopo seng salah.. sopo seng kleru..
           Bm   E             A
aku wes ngalah.. kowe seng mlayu..
              D     E       C#m   F#m
tresno seng putih.. saikine wes malih..
     Bm        E           A
kowe ninggal aku, ra gelem mulih..

(Intro) Bm E A

           D        E        A
biyen janjine.. tresno selawase..
             Bm  E          A
nanging nyatane.. cukup semene..
          D    E          C#m F#m
manise lambe.. malih kari paite..
 Bm          E       A
omonganmu ra ono nyatane..

(Chorus)
   D            E      C#m           F#m
rambut nganti sikil.. uwes tak pasrahke
  Bm             E       A
nanging kowe seh golek liyane..
D       E           C#m      F#m
atiku bingung.. aku kudu kepiye..
      Bm             E        A
duh biyung.. nasibku kok koyo ngene..

(Int.) D E C#m F#m Bm E A
       D E C#m F#m Bm E A

            D     E            A
sopo seng salah.. sopo seng kleru..
           Bm   E             A
aku wes ngalah.. kowe seng mlayu..
              D     E       C#m   F#m
tresno seng putih.. saikine wes malih..
     Bm        E           A
kowe ninggal aku, ra gelem mulih..

(Chorus)
   D            E      C#m           F#m
rambut nganti sikil.. uwes tak pasrahke
  Bm             E       A
nanging kowe seh golek liyane..
D       E           C#m      F#m
atiku bingung.. aku kudu kepiye..
      Bm             E        A
duh biyung.. nasibku kok koyo ngene..

            D     E            A
sopo seng salah.. sopo seng kleru..
           Bm   E             A
aku wes ngalah.. kowe seng mlayu..
              D     E       C#m   F#m
tresno seng putih.. saikine wes malih..
     Bm        E           A
kowe ninggal aku, ra gelem mulih..
     Bm        E           A
kowe ninggal aku, ra gelem mulih..
     Bm        E           A
kowe ninggal aku, ra gelem mulih..

(Outro) Bm E A
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: