Kunci Gitar Happy Asmara - Tresno Kepenggak Morotuwo



(Intro) Am  Em  Dm E Am
        Dm  Am  F E Am

        Am                Em
ancik-ancik pucuk eri paribasane..
  Dm          E            Am
kabeh panjalukmu wes tak wujudne..
        G
tak turuti syarat adatmu
       Am
tak lampaui panjalukmu
          F
mung siji niate ati
       E               Am    E  Am
pingin pepujan karo sliramu..

   Am                   Em
bandara seloparang bumi mataram..
Dm       E         Am
anggonku mapak tresnomu..
         G
sineksen kirab bejanggu
     Am
nali tresnomu lan aku
       F
ning saiki kahanane
       E                       Am
pancen bedo tresno kepenggak morotuwo..

(Intro) Am Am Dm C E Am
        Am Am Dm C E Am

(Chorus)
   Am
mbulan-mbulan gede
      G
kandakno marang slirane
      Dm      G                Am
wengi iki aku kangen.. kangen slirane..

(Intro) Dm G Am

   Am
lintang-lintang panjer
      G
wartakno marang slirane
  Dm       G            Am
nangis ati iki.. eleng slirane..

  Dm          G
wuyungku kesendung
    Am
ora mungkin biso nyambung
      F             G
tak lalekno.. tak lilakno
       Am
tak ikhlasno..

(Int.) Am  G  Dm E Am E
       Am  G  Dm E Am E

   Am                   Em
bandara seloparang bumi mataram..
Dm       E         Am
anggonku mapak tresnomu..
         G
sineksen kirab bejanggu
     Am
nali tresnomu lan aku
       F
ning saiki kahanane
       E                       Am
pancen bedo tresno kepenggak morotuwo..

(Intro) Am Am Dm C E Am
        Am Am Dm C E Am

(Chorus)
   Am
mbulan-mbulan gede
      G
kandakno marang slirane
      Dm      G                Am
wengi iki aku kangen.. kangen slirane..

(Intro) Dm G Am

   Am
lintang-lintang panjer
      G
wartakno marang slirane
  Dm       G            Am
nangis ati iki.. eleng slirane..

  Dm          G
wuyungku kesendung
    Am
ora mungkin biso nyambung
      F             G
tak lalekno.. tak lilakno
       Am
tak ikhlasno..
      F             G
tak lalekno.. tak lilakno
       Am
tak ikhlasno..



Happy Asmara - Tresno Kepenggak Morotuwo

(Intro) Gm  Dm  Cm D Gm
        Cm  Gm  D# D Gm

        Gm                Dm
ancik-ancik pucuk eri paribasane..
  Cm          D            Gm
kabeh panjalukmu wes tak wujudne..
        F
tak turuti syarat adatmu
       Gm
tak lampaui panjalukmu
          D#
mung siji niate ati
       D               Gm    D  Gm
pingin pepujan karo sliramu..

   Gm                   Dm
bandara seloparang bumi mataram..
Cm       D         Gm
anggonku mapak tresnomu..
         F
sineksen kirab bejanggu
     Gm
nali tresnomu lan aku
       D#
ning saiki kahanane
       D                       Gm
pancen bedo tresno kepenggak morotuwo..

(Intro) Gm Gm Cm A# D Gm
        Gm Gm Cm A# D Gm

(Chorus)
   Gm
mbulan-mbulan gede
      F
kandakno marang slirane
      Cm      F                Gm
wengi iki aku kangen.. kangen slirane..

(Intro) Cm F Gm

   Gm
lintang-lintang panjer
      F
wartakno marang slirane
  Cm       F            Gm
nangis ati iki.. eleng slirane..

  Cm          F
wuyungku kesendung
    Gm
ora mungkin biso nyambung
      D#            F
tak lalekno.. tak lilakno
       Gm
tak ikhlasno..

(Int.) Gm  F  Cm D Gm D
       Gm  F  Cm D Gm D

   Gm                   Dm
bandara seloparang bumi mataram..
Cm       D         Gm
anggonku mapak tresnomu..
         F
sineksen kirab bejanggu
     Gm
nali tresnomu lan aku
       D#
ning saiki kahanane
       D                       Gm
pancen bedo tresno kepenggak morotuwo..

(Intro) Gm Gm Cm A# D Gm
        Gm Gm Cm A# D Gm

(Chorus)
   Gm
mbulan-mbulan gede
      F
kandakno marang slirane
      Cm      F                Gm
wengi iki aku kangen.. kangen slirane..

(Intro) 
Cm F Gm

   Gm
lintang-lintang panjer
      F
wartakno marang slirane
  Cm       F            Gm
nangis ati iki.. eleng slirane..

  Cm          F
wuyungku kesendung
    Gm
ora mungkin biso nyambung
      D#            F
tak lalekno.. tak lilakno
       Gm
tak ikhlasno..
      D#            F
tak lalekno.. tak lilakno
       Gm
tak ikhlasno..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: