Kunci Gitar Happy Asmara - Tau Neng Ati



Capo di fret 2

(Intro) C F G C -G/B Am D G

C           F     G         C
yen eleng kowe.. aku kudu nangis
F          Dm   G
mergo tau nduwe kenangan manis..
C            F      G         C
yen eleng sliramu.. netes iluhku
F          Dm     G          C
mergo kowe tau.. ono neng atiku..

(Intro) Dm G Em Am Dm D G

C         F         G         C
piye kabarmu.. neng endi paranmu..
F              Dm     G
tak jalok neng atimu iseh eleng aku..
 C           F      G            C
mbiyen pisah amergo restu wong tuwo..
F             Dm         G          C
nanging jujur atiku rong iso nglalekno..

(Chorus)
  F      G         Em
kowe.. tau neng atiku..
  Am         Dm
tau neng urepku
     G         C
tau nduweni atiku..
  F     G            Em  Am
kowe.. iseh ono neng ati ku
           Dm      G              C
snajan sak iki ra ono neng sandingku..

(Int.) Dm G Em Am Dm D G
       G# A# Gm C Fm G

(Chorus)
  F      G         Em
kowe.. tau neng atiku..
  Am         Dm
tau neng urepku
     G       C
tau nduweni atiku..
  F     G            Em  Am
kowe.. iseh ono neng ati ku
           Dm      G              C
snajan sak iki ra ono neng sandingku..

  F      G         Em
kowe.. tau neng atiku..
  Am         Dm
tau neng urepku
     G       C
tau nduweni atiku..
  F     G            Em  Am
kowe.. iseh ono neng ati ku
           Dm      G              C
snajan sak iki ra ono neng sandingku..
           Dm      G          C
tak pendem jeru.. ono neng atiku..



Happy Asmara - Tau Neng Ati

(Intro) D G A D -A/C# Bm E A

D           G     A         D
yen eleng kowe.. aku kudu nangis
G          Em   A
mergo tau nduwe kenangan manis..
D            G      A         D
yen eleng sliramu.. netes iluhku
G          Em     A          D
mergo kowe tau.. ono neng atiku..

(Intro) Em A F#m Bm Em E A

D         G         A         D
piye kabarmu.. neng endi paranmu..
G              Em     A
tak jalok neng atimu iseh eleng aku..
 D           G      A            D
mbiyen pisah amergo restu wong tuwo..
G             Em         A          D
nanging jujur atiku rong iso nglalekno..

(Chorus)
  G      A         F#m
kowe.. tau neng atiku..
  Bm         Em
tau neng urepku
     A         D
tau nduweni atiku..
  G     A            F#m Bm
kowe.. iseh ono neng ati ku
           Em      A              D
snajan sak iki ra ono neng sandingku..

(Int.) Em A F#m Bm Em E A
       A# C Am D Gm A

(Chorus)
  G      A         F#m
kowe.. tau neng atiku..
  Bm         Em
tau neng urepku
     A       D
tau nduweni atiku..
  G     A            F#m Bm
kowe.. iseh ono neng ati ku
           Em      A              D
snajan sak iki ra ono neng sandingku..

  G      A         F#m
kowe.. tau neng atiku..
  Bm         Em
tau neng urepku
     A       D
tau nduweni atiku..
  G     A            F#m Bm
kowe.. iseh ono neng ati ku
           Em      A              D
snajan sak iki ra ono neng sandingku..
           Em      A          D
tak pendem jeru.. ono neng atiku..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: