Kunci Gitar Happy Asmara - Tak Warahi Carane



Capo di fret 2

(Intro) C G/B Am Em
        Dm Em G..

  C                         F
matursuwun mergo wis ngukir loro..
Dm                  G
loro ning ati ora bakal biso lali..
    Em                  Am
sepiro caramu nglarani ati..
      F                       G
bakal tak eling eling tekan mati..

C                   F
sakjane aku iso nglarani..
Dm                  G
tapi aku iseh nduwe ati..
      Em               Am
yen kowe.. arep mblenjani..
      F                  G
sumonggo.. tak jembarno ati..

(Chorus)
     C           G
loro sing mbok gawe..
     Am           Em
ra bakal tak lalekke..
      F            C
yen kowe rep nglarani
          Dm           G
tak trimo sak jroning ati

     C          G
tatu sing tak roso..
    Am      Em
iki ora sepiro..
       F               C
aku ngadek jejek mergo atiku
    Dm    G
wis ora loro..

      C          G
yen pengen nglarani..
     Am           Em
kowe mung tak esemmi..
    Dm        Em    G
reneo tak warai.. carane..
        C
dolanan ati..

(Int.) C G/B Am
        Am-G-Em-Dm Em G..

  C                         F
matursuwun mergo wis ngukir loro..
Dm                  G
loro ning ati ora bakal biso lali..
    Em                  Am
sepiro caramu nglarani ati..
      F                       G
bakal tak eling eling tekan mati..

C                   F
sakjane aku iso nglarani..
Dm                  G
tapi aku iseh nduwe ati..
      Em               Am
yen kowe.. arep mblenjani..
      F                  G
sumonggo.. tak jembarno ati..

(Chorus)
     C           G
loro sing mbok gawe..
     Am           Em
ra bakal tak lalekke..
      F            C
yen kowe rep nglarani
          Dm           G
tak trimo sak jroning ati

     C          G
tatu sing tak roso..
    Am      Em
iki ora sepiro..
       F               C
aku ngadek jejek mergo atiku
    Dm    G
wis ora loro..

      C          G
yen pengen nglarani..
     Am           Em
kowe mung tak esemmi..
    Dm        Em    G
reneo tak warai.. carane..
        C    Am
dolanan ati..
    Dm        Em    G
reneo tak warai.. carane..
             C
dolanan ati..



Happy Asmara - Tak Warahi Carane

(Intro) D A/C# Bm F#m
        Em F#m A..

  D                         G
matursuwun mergo wis ngukir loro..
Em                  A
loro ning ati ora bakal biso lali..
    F#m                 Bm
sepiro caramu nglarani ati..
      G                       A
bakal tak eling eling tekan mati..

D                   G
sakjane aku iso nglarani..
Em                  A
tapi aku iseh nduwe ati..
      F#m              Bm
yen kowe.. arep mblenjani..
      G                  A
sumonggo.. tak jembarno ati..

(Chorus)
     D           A
loro sing mbok gawe..
     Bm           F#m
ra bakal tak lalekke..
      G            D
yen kowe rep nglarani
          Em           A
tak trimo sak jroning ati

     D          A
tatu sing tak roso..
    Bm      F#m
iki ora sepiro..
       G               D
aku ngadek jejek mergo atiku
    Em    A
wis ora loro..

      D          A
yen pengen nglarani..
     Bm           F#m
kowe mung tak esemmi..
    Em        F#m   A
reneo tak warai.. carane..
        D
dolanan ati..

(Int.) D A/C# Bm
        Bm-A-F#m-Em F#m A..

  D                         G
matursuwun mergo wis ngukir loro..
Em                  A
loro ning ati ora bakal biso lali..
    F#m                 Bm
sepiro caramu nglarani ati..
      G                       A
bakal tak eling eling tekan mati..

D                   G
sakjane aku iso nglarani..
Em                  A
tapi aku iseh nduwe ati..
      F#m              Bm
yen kowe.. arep mblenjani..
      G                  A
sumonggo.. tak jembarno ati..

(Chorus)
     D           A
loro sing mbok gawe..
     Bm           F#m
ra bakal tak lalekke..
      G            D
yen kowe rep nglarani
          Em           A
tak trimo sak jroning ati

     D          A
tatu sing tak roso..
    Bm      F#m
iki ora sepiro..
       G               D
aku ngadek jejek mergo atiku
    Em    A
wis ora loro..

      D          A
yen pengen nglarani..
     Bm           F#m
kowe mung tak esemmi..
    Em        F#m   A
reneo tak warai.. carane..
        D    Bm
dolanan ati..
    Em        F#m   A
reneo tak warai.. carane..
             D
dolanan ati..
Lihat Semua :

Happy Asmara

Chord Kunci Gitar lainnya: