Kunci Gitar Happy Asmara - Suwun Lorone Chord



(Intro) C  Dm  G  C -C
        G-F-Em-Dm C  Dm  G  C G

C
aku wes tau..
          Dm
mbok gawe tatu seng jeru..
Am
wes mbok larani
       Dm            F
sak obahe panggah kleru..

C
we seng tak sayang
         Am
tego ninggalke kenangan..
Dm
wes cukup ngerti..
          G            G-G
we nggawe aku dolanan..

-Em    Am         Dm
 wes suwe aku ngempet loro
     G          C
loro jeroning dodo..
        Dm
nanging tak empet..
          G
amreh.. piye ku ra loro..

(Int.) G-Am-Bm-Am-G

(Chorus)
      C       E
saiki aku dewean ora..
  Am         A
bebarengan karo..
            Dm
kowe seng nglarani ati..
        G
bebas lepas tanpa batas..

        C           E
matur suwun wes tau nyenengke
      Am       A
masio akeh tatune..
       Dm         G          C
mugo kowe ora.. ketekan karmane..

(Int.) F  G  Em  Am A
              uuuu..
       Dm  G..

C
aku wes tau..
          Dm
mbok gawe tatu seng jeru..
Am
wes mbok larani
       Dm            F
sak obahe panggah kleru..

C
we seng tak sayang
         Am
tego ninggalke kenangan..
Dm
wes cukup ngerti..
          G            G-G
we nggawe aku dolanan..

-Em    Am         Dm
 wes suwe aku ngempet loro
     G          C
loro jeroning dodo..
        Dm
nanging tak empet..
          G
amreh.. piye ku ra loro..

(Int.) G-Am-Bm-Am-G

(Chorus)
      C       E
saiki aku dewean ora..
  Am         A
bebarengan karo..
            Dm
kowe seng nglarani ati..
        G
bebas lepas tanpa batas..

        C           E
matur suwun wes tau nyenengke
      Am       A
masio akeh tatune..
       Dm         G          C   G
mugo kowe ora.. ketekan karmane..

      C       E
saiki aku dewean ora..
  Am         A
bebarengan karo..
            Dm
kowe seng nglarani ati..
        G
bebas lepas tanpa batas..

        C           E
matur suwun wes tau nyenengke
      Am       A
masio akeh tatune..
       Dm         G          C
mugo kowe ora.. ketekan karmane..
A       Dm
 mugo kowe ora..
  G          F -Em Dm  Bm -Dm C
ketekan karmane..



Happy Asmara - Suwun Lorone

(Intro) G  Am  D  G -G
        D-C-Bm-Am G  Am  D  G D

G
aku wes tau..
          Am
mbok gawe tatu seng jeru..
Em
wes mbok larani
       Am            C
sak obahe panggah kleru..

G
we seng tak sayang
         Em
tego ninggalke kenangan..
Am
wes cukup ngerti..
          D            D-D
we nggawe aku dolanan..

-Bm    Em         Am
 wes suwe aku ngempet loro
     D          G
loro jeroning dodo..
        Am
nanging tak empet..
          D
amreh.. piye ku ra loro..

(Int.) D-Em-F#m-Em-D

(Chorus)
      G       B
saiki aku dewean ora..
  Em         E
bebarengan karo..
            Am
kowe seng nglarani ati..
        D
bebas lepas tanpa batas..

        G           B
matur suwun wes tau nyenengke
      Em       E
masio akeh tatune..
       Am         D          G
mugo kowe ora.. ketekan karmane..

(Int.) C  D  Bm  Em E
              uuuu..
       Am  D..

G
aku wes tau..
          Am
mbok gawe tatu seng jeru..
Em
wes mbok larani
       Am            C
sak obahe panggah kleru..

G
we seng tak sayang
         Em
tego ninggalke kenangan..
Am
wes cukup ngerti..
          D            D-D
we nggawe aku dolanan..

-Bm    Em         Am
 wes suwe aku ngempet loro
     D          G
loro jeroning dodo..
        Am
nanging tak empet..
          D
amreh.. piye ku ra loro..

(Int.) D-Em-F#m-Em-D

(Chorus)
      G       B
saiki aku dewean ora..
  Em         E
bebarengan karo..
            Am
kowe seng nglarani ati..
        D
bebas lepas tanpa batas..

        G           B
matur suwun wes tau nyenengke
      Em       E
masio akeh tatune..
       Am         D          G   D
mugo kowe ora.. ketekan karmane..

      G       B
saiki aku dewean ora..
  Em         E
bebarengan karo..
            Am
kowe seng nglarani ati..
        D
bebas lepas tanpa batas..

        G           B
matur suwun wes tau nyenengke
      Em       E
masio akeh tatune..
       Am         D          G
mugo kowe ora.. ketekan karmane..
E       Am
 mugo kowe ora..
  D          C -Bm Am  F#m -Am G
ketekan karmane..

Chord Happy Asmara - Suwun Lorone

Lihat Semua :