Kunci Gitar Happy Asmara - Sri Wis Bali



Capo di fret 2

(Intro) G D G
        G  D  Am  G
        D  G D

G       D       G
sri.. kowe uwis bali..
       G                 D
mbiyen lungo.. kok ora pamit aku..
    Am                 G
jarene kowe.. pamite tuku trasi..
           D                  G   D
kowe malah ninggal, ninggalne aku..

G       D       G
sri.. kowe uwis bali..
    G                    D
ati seneng.. senenge setengah mati..
        Am                    G
nanging siji sri, nggawe tangise ati..
     D                           G
kowe bali nggowo oleh oleh anak bayi..

(Intro) Am D G D

          G
uwis rong tahun aku ngenteni kowe sri..
       Am          D       G
lawang omah sak bendino ra dikunci..
     G
kowe wis ngerti yen aku uwong ra nduwe..
     Am       D     G
dadi kuli bayarane ora mesti..

      Em                C
tak rewangi aku.. dodol klambi..
         G        D             G
nggoleki kowe sri sing tak tresnani..
      Em                C
tak rewangi aku.. dodol klambi..
         G           D          G
kentekan sangu sri.. nggoleki kowe..



Happy Asmara - Sri Wis Bali

(Intro) A E A
        A  E  Bm  A
        E  A E

A       E       A
sri.. kowe uwis bali..
       A                 E
mbiyen lungo.. kok ora pamit aku..
    Bm                 A
jarene kowe.. pamite tuku trasi..
           E                  A   E
kowe malah ninggal, ninggalne aku..

A       E       A
sri.. kowe uwis bali..
    A                    E
ati seneng.. senenge setengah mati..
        Bm                    A
nanging siji sri, nggawe tangise ati..
     E                           A
kowe bali nggowo oleh oleh anak bayi..

(Intro) Bm E A E

          A
uwis rong tahun aku ngenteni kowe sri..
       Bm          E       A
lawang omah sak bendino ra dikunci..
     A
kowe wis ngerti yen aku uwong ra nduwe..
     Bm       E     A
dadi kuli bayarane ora mesti..

      F#m               D
tak rewangi aku.. dodol klambi..
         A        E             A
nggoleki kowe sri sing tak tresnani..
      F#m               D
tak rewangi aku.. dodol klambi..
         A           E          A
kentekan sangu sri.. nggoleki kowe..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: