Kunci Gitar Happy Asmara - Selawase Karo Kowe



Capo di fret 5

(Intro) Am G F C
        Dm Am E Am

C      G          Am
 tak sawang.. esemmu..
        F      G         C  G
manis nggawe.. adem batinku..
C    G         Am
 tatape.. netramu..
       F      G        C  G
tansah gawe.. atiku rindu..

Am                 G
 senajan kowe adoh ning kono..
F                       G
 nanging tresno rinduku tetep ono..

(Chorus)
      F          C
aku kangen.. awakmu..
               G              C
senajan mung sedelo.. ora ketemu..
      F                 C
aku pengen.. nyanding kowe..
      G           C
selawase.. karo kowe..

(Int.) C...
       F C G C
       F C G C

G                 Am
 tak sawang.. esemmu..
        F      G         C  G
manis nggawe.. adem batinku..
C    G         Am
 tatape.. netramu..
       F      G        C  G
tansah gawe.. atiku rindu..

Am                 G
 senajan kowe adoh ning kono..
F                       G
 nanging tresno rinduku tetep ono..

(Chorus)
      F          C
aku kangen.. awakmu..
               G              C
senajan mung sedelo.. ora ketemu..
      F                 C
aku pengen.. nyanding kowe..
      G           C
selawase.. karo kowe..

      F          C
aku kangen.. awakmu..
               G              C
senajan mung sedelo.. ora ketemu..
      F                 C
aku pengen.. nyanding kowe..
      G           C
selawase.. karo kowe..



Happy Asmara - Selawase Karo Kowe

(Intro) Dm C Bb F
        Gm Dm A Dm

F      C          Dm
 tak sawang.. esemmu..
        Bb     C         F  C
manis nggawe.. adem batinku..
F    C         Dm
 tatape.. netramu..
       Bb     C        F  C
tansah gawe.. atiku rindu..

Dm                 C
 senajan kowe adoh ning kono..
Bb                      C
 nanging tresno rinduku tetep ono..

(Chorus)
      Bb         F
aku kangen.. awakmu..
               C              F
senajan mung sedelo.. ora ketemu..
      Bb                F
aku pengen.. nyanding kowe..
      C           F
selawase.. karo kowe..

(Int.) F...
       Bb F C F
       Bb F C F

C                 Dm
 tak sawang.. esemmu..
        Bb     C         F  C
manis nggawe.. adem batinku..
F    C         Dm
 tatape.. netramu..
       Bb     C        F  C
tansah gawe.. atiku rindu..

Dm                 C
 senajan kowe adoh ning kono..
Bb                      C
 nanging tresno rinduku tetep ono..

(Chorus)
      Bb         F
aku kangen.. awakmu..
               C              F
senajan mung sedelo.. ora ketemu..
      Bb                F
aku pengen.. nyanding kowe..
      C           F
selawase.. karo kowe..

      Bb         F
aku kangen.. awakmu..
               C              F
senajan mung sedelo.. ora ketemu..
      Bb                F
aku pengen.. nyanding kowe..
      C           F
selawase.. karo kowe..
Lihat Semua :

Happy Asmara

Chord Kunci Gitar lainnya: