Kunci Gitar Happy Asmara - Sebatas Teman



Capo di fret 2

(Intro) F Em F G C..

 C         G             Am          Em
aku.. wong sing pernah teko ning uripmu
         F      Em         Dm        G
nanging aku.. durung iso dadi pilihanmu..
 C         G              Am       Em
aku.. wong sing pernah merjuangke ati
          F           Em
di nggo kowe.. wong bagus
         Dm        G
sing wis tak gemateni..

  Em               Am
kowe.. ra tau ngerasakke..
  Em                    Am
kabeh.. wis tak perjuangke..
Am-G -F          G           Em     Am
    namun kenyataan.. engkau sia-siakan..
      F              G            C
dan setelahnya hanya kau anggap teman..

(Chorus)
                  F
pancen kabeh salahku..
                    G
mbuka ati nggo sliramu..
                 Em
sing jelas-jelas raiso
             Am
nompo.. pangarepanku
    G           F
yen pancen kowe ra iso
           G
nompo opo anane
                  C
tak milih lungo wae..

                F
arep sak gedene opo
            G
aku merjuangke..
                Em
tresnoku dinggo kowe
             Am
mung tok sepelekke
    G           F
mungkin hanya dalam mimpi
             G
ku dapat memiliki
                 C
dirimu sepenuh.. hati..

(Int.) F Em Dm E Am G
       F Em Dm G C C

  Em               Am
kowe.. ra tau ngerasakke..
  Em                    Am
kabeh.. wis tak perjuangke..
Am-G -F          G           Em     Am
    namun kenyataan.. engkau sia-siakan..
      F              G            C
dan setelahnya hanya kau anggap teman..

(Chorus)
                  F
pancen kabeh salahku..
                    G
mbuka ati nggo sliramu..
                 Em
sing jelas-jelas raiso
             Am
nompo.. pangarepanku
    G           F
yen pancen kowe ra iso
           G
nompo opo anane
                  C
tak milih lungo wae..

                F
arep sak gedene opo
            G
aku merjuangke..
                Em
tresnoku dinggo kowe
             Am
mung tok sepelekke
    G           F
mungkin hanya dalam mimpi
             G
ku dapat memiliki
                 C
dirimu sepenuh.. hati..

                F
mungkin hanya dalam mimpi
             G
ku dapat memiliki
            Am       -G F
dirimu sepenuh hati..



Happy Asmara - Sebatas Teman

(Intro) G F#m G A D..

 D         A             Bm          F#m
aku.. wong sing pernah teko ning uripmu
         G      F#m        Em        A
nanging aku.. durung iso dadi pilihanmu..
 D         A              Bm       F#m
aku.. wong sing pernah merjuangke ati
          G           F#m
di nggo kowe.. wong bagus
         Em        A
sing wis tak gemateni..

  F#m              Bm
kowe.. ra tau ngerasakke..
  F#m                   Bm
kabeh.. wis tak perjuangke..
Bm-A -G          A           F#m    Bm
    namun kenyataan.. engkau sia-siakan..
      G              A            D
dan setelahnya hanya kau anggap teman..

(Chorus)
                  G
pancen kabeh salahku..
                    A
mbuka ati nggo sliramu..
                 F#m
sing jelas-jelas raiso
             Bm
nompo.. pangarepanku
    A           G
yen pancen kowe ra iso
           A
nompo opo anane
                  D
tak milih lungo wae..

                G
arep sak gedene opo
            A
aku merjuangke..
                F#m
tresnoku dinggo kowe
             Bm
mung tok sepelekke
    A           G
mungkin hanya dalam mimpi
             A
ku dapat memiliki
                 D
dirimu sepenuh.. hati..

(Int.) G F#m Em F# Bm A
       G F#m Em A D D

  F#m              Bm
kowe.. ra tau ngerasakke..
  F#m                   Bm
kabeh.. wis tak perjuangke..
Bm-A -G          A           F#m    Bm
    namun kenyataan.. engkau sia-siakan..
      G              A            D
dan setelahnya hanya kau anggap teman..

(Chorus)
                  G
pancen kabeh salahku..
                    A
mbuka ati nggo sliramu..
                 F#m
sing jelas-jelas raiso
             Bm
nompo.. pangarepanku
    A           G
yen pancen kowe ra iso
           A
nompo opo anane
                  D
tak milih lungo wae..

                G
arep sak gedene opo
            A
aku merjuangke..
                F#m
tresnoku dinggo kowe
             Bm
mung tok sepelekke
    A           G
mungkin hanya dalam mimpi
             A
ku dapat memiliki
                 D
dirimu sepenuh.. hati..

                G
mungkin hanya dalam mimpi
             A
ku dapat memiliki
            Bm       -A G
dirimu sepenuh hati..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: