Kunci Gitar Happy Asmara - Sayangmu Sirno



Capo di fret 5

(Intro) C G Am A
        Dm  Fm  G..

C        Am        F            C
tulung jawaben.. jawaben sing jujur
     Am         D         G
ben aku iki ngerti.. sak tenane..
 C         Am        F             C
uwes tak gatekne.. sayangmu wes luntur..
      Am          D      G
yen pengen pisah aku.. bakal mundur..

     F      G      C
ngomongo.. aku rapopo..
Am   F      G          Am
 jujuro.. rasah sandiworo..
    F        G          Em     Am
senadyan.. nggawe sesek ning dodo..
    Dm                G
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
      C        G             Am    A
tresnoku.. tak sendekne ning atimu..
 Dm                     G
atimu semende ning wong liyo..
      C     E          Am  G
tresnomu.. amung sawetoro..
   Dm                  G
ra ngiro kowe nganti tego..
            F  Fm G
sayangmu sirno..

(Int.) C D F G
       Am D F G

     F      G      C
ngomongo.. aku rapopo..
Am   F      G          Am
 jujuro.. rasah sandiworo..
    F        G          Em     Am
senadyan.. nggawe sesek ning dodo..
    Dm                G
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
      C        G             Am    A
tresnoku.. tak sendekne ning atimu..
 Dm                     G
atimu semende ning wong liyo..
      C     E          Am  G
tresnomu.. amung sawetoro..
   Dm                  G
ra ngiro kowe nganti tego..

      C     E           Am     A
tresnoku.. anane amung sliramu..
     Dm              G
nengopo.. kowe ora podo..
      C        E             Am  G
tresnomu.. wes kanggo wong liyo..
   Dm                    G
ra ngiro.. kowe nganti tego..
         F      G         Am     D
sayangmu sirno.. sayangmu sirno..
   F     G           C
ra ngiro kowe nganti sirno..



Happy Asmara - Sayangmu Sirno

(Intro) F C Dm D
        Gm  Bbm  C..

F        Dm        Bb           F
tulung jawaben.. jawaben sing jujur
     Dm         G         C
ben aku iki ngerti.. sak tenane..
 F         Dm        Bb            F
uwes tak gatekne.. sayangmu wes luntur..
      Dm          G      C
yen pengen pisah aku.. bakal mundur..

     Bb     C      F
ngomongo.. aku rapopo..
Dm   Bb     C          Dm
 jujuro.. rasah sandiworo..
    Bb       C          Am     Dm
senadyan.. nggawe sesek ning dodo..
    Gm                C
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
      F        C             Dm    D
tresnoku.. tak sendekne ning atimu..
 Gm                     C
atimu semende ning wong liyo..
      F     A          Dm  C
tresnomu.. amung sawetoro..
   Gm                  C
ra ngiro kowe nganti tego..
            Bb Bbm C
sayangmu sirno..

(Int.) F G Bb C
       Dm G Bb C

     Bb     C      F
ngomongo.. aku rapopo..
Dm   Bb     C          Dm
 jujuro.. rasah sandiworo..
    Bb       C          Am     Dm
senadyan.. nggawe sesek ning dodo..
    Gm                C
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
      F        C             Dm    D
tresnoku.. tak sendekne ning atimu..
 Gm                     C
atimu semende ning wong liyo..
      F     A          Dm  C
tresnomu.. amung sawetoro..
   Gm                  C
ra ngiro kowe nganti tego..

      F     A           Dm     D
tresnoku.. anane amung sliramu..
     Gm              C
nengopo.. kowe ora podo..
      F        A             Dm  C
tresnomu.. wes kanggo wong liyo..
   Gm                    C
ra ngiro.. kowe nganti tego..
         Bb     C         Dm     G
sayangmu sirno.. sayangmu sirno..
   Bb    C           F
ra ngiro kowe nganti sirno..
Lihat Semua :

Happy Asmara

Chord Kunci Gitar lainnya: