Kunci Gitar Happy Asmara - Sampun Lilo



(Intro) F  G  Em E Am
        F G F G

      C           Em        Am
ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
      F            G           C
tulus di nggo mbahagiakke sliramu..
      C           Em        Am
ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
      F          G        C
cukup aku yang merasakan itu..

    F              G
masio.. aku dudu pilihanmu..
     F               G
kowe tetep.. neng atiku..

(Chorus)
             F
aku tresno karo kowe
                 G
nanging kowe tresno dee..
             Em
aku sayang kowe
          E           Am
nanging kowe sayang dee..
 A            Dm
uwes tak lilakno..
               G
wes kowe lungo'o..
                C
sing adoh teko uripku..

             F
aku tresno karo kowe
                 G
nanging kowe tresno dee..
             Em
aku sayang kowe
          E           Am
nanging kowe sayang dee..
             Dm
snajan ati loro..
                   G
perih neng njero dodo..
                    C
nanging kudu tak tompo..

(Int.) Dm G Em E Am A Dm G C
       G# C G# G

      C           Em        Am
ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
      F            G           C
tulus di nggo mbahagiakke sliramu..
      C           Em        Am
ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
      F          G        C
cukup aku yang merasakan itu..

    F              G
masio.. aku dudu pilihanmu..
     F               G
kowe tetep.. neng atiku..

(Chorus)
             F
aku tresno karo kowe
                 G
nanging kowe tresno dee
             Em
aku sayang kowe
          E           Am
nanging kowe sayang dee..
 A            Dm
uwes tak lilakno..
               G
wes kowe lungo'o..
                C
sing adoh teko uripku..

             F
aku tresno karo kowe
                 G
nanging kowe tresno dee..
             Em
aku sayang kowe
          E           Am
nanging kowe sayang dee..
 A           Dm
snajan ati loro..
                   G
perih neng njero dodo..
                    G# C
nanging kudu tak tompo..

 A         Dm
snajan ati loro..
                   G
perih neng njero dodo..
                 F     C
nanging kudu tak tompo..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: