Kunci Gitar Happy Asmara - Salam Kangen Terakhir



(Intro) Am  Em Am

         Am      F
sepiro gedhene roso seng tak jogo
G                       C
abot tok songgo ijen tanpo bolo konco
F              -Em
perih ono ing dodo
Dm
kabeh mung dadi cerito
   E
njogo jodohe wong liyo

          Am      F
aku ra ngiro kowe tego mentolo
G                        C
mungkasi tali janji seng ono ning ati
F              -Em
tak tulis lagu iki
Dm
supoyo kowe ngerti
    E
tresnoku utuh neng ati..

(Chorus)
      Am
lagu iki bakal dadi
                  G
salam kangen terakhirku
      G
tak tulis nggo sliramu
               Am
saksi tangise atiku..

      Am
lagu iki bakal dadi
                     G
garis wates neng uripku..
    G
ketulis ning takdirku
               Am
kowe ra dadi jodohku..

Dm      E
ati iki legowo
     Am
kowe nyanding wong lio
  Dm      E        Am
mugo mugo temuo mulyo..

(Int.) F E Dm  E..
       Am F C E

          Am      F
aku ra ngiro kowe tego mentolo
G                        C
mungkasi tali janji seng ono ning ati
F
tak tulis lagu iki
Dm
supoyo kowe ngerti
    E
tresnoku utuh neng ati..

(Chorus)
      Am
lagu iki bakal dadi
                  G
salam kangen terakhirku
      G
tak tulis nggo sliramu
               Am
saksi tangise atiku..

      Am
lagu iki bakal dadi
                     G
garis wates neng uripku..
    G
ketulis ning takdirku
               Am
kowe ra dadi jodohku..

Dm      E
ati iki legowo
     Am
kowe nyanding wong liyo
  Dm      E        Am
mugo mugo temuo mulyo..

Dm      E
ati iki legowo
     Am
kowe nyanding wong liyo
  Dm      E        Am
mugo mugo temuo mulyo..



Happy Asmara - Salam Kangen Terakhir

(Intro) Em  Bm Em

         Em      C
sepiro gedhene roso seng tak jogo
D                       G
abot tok songgo ijen tanpo bolo konco
C              -G/B
perih ono ing dodo
Am
kabeh mung dadi cerito
   B
njogo jodohe wong liyo

          Em      C
aku ra ngiro kowe tego mentolo
D                        G
mungkasi tali janji seng ono ning ati
C              -G/B
tak tulis lagu iki
Am
supoyo kowe ngerti
    B
tresnoku utuh neng ati..

(Chorus)
      Em
lagu iki bakal dadi
                  D
salam kangen terakhirku
      D
tak tulis nggo sliramu
               Em
saksi tangise atiku..

      Em
lagu iki bakal dadi
                     D
garis wates neng uripku..
    D
ketulis ning takdirku
               Em
kowe ra dadi jodohku..

Am      B
ati iki legowo
     Em
kowe nyanding wong lio
  Am      B        Em
mugo mugo temuo mulyo..

(Int.) C B Am  B..
       Em C G B

          Em      C
aku ra ngiro kowe tego mentolo
D                        G
mungkasi tali janji seng ono ning ati
C
tak tulis lagu iki
Am
supoyo kowe ngerti
    B
tresnoku utuh neng ati..

(Chorus)
      Em
lagu iki bakal dadi
                  D
salam kangen terakhirku
      D
tak tulis nggo sliramu
               Em
saksi tangise atiku..

      Em
lagu iki bakal dadi
                     D
garis wates neng uripku..
    D
ketulis ning takdirku
               Em
kowe ra dadi jodohku..

Am      B
ati iki legowo
     Em
kowe nyanding wong liyo
  Am      B        Em
mugo mugo temuo mulyo..

Am      B
ati iki legowo
     Em
kowe nyanding wong liyo
  Am      B        Em
mugo mugo temuo mulyo..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: