Kunci Gitar Happy Asmara - Prapatan Guyangan



(Intro) F G Em Am Dm G C..

 C       Em
opo ora eling..
       F         C
naliko liwat guyangan
          F         G
ning prapatan.. dirimu..
          C
ngomongne sayang..

    F           G
wis tak perjuangne..
         C     G/B Am
nganti seprene suwene..
  Dm         G        C
nanging opo iki walesane..

 F       G
opo ora eling..
       C     G/B Am
naliko jaman semono
    Dm   G             C
dirimu.. ngomongke tresno..

 F       G
opo ora eling..
       C     G/B Am
naliko jaman semono
    Dm   G             C
dirimu.. ngomongne tresno..

(Intro) Em  Am  G  C..

(Chorus)
F             G
ning prapatan guyangan
    Em             Am
dirimu.. ngomongke tresno
        Dm         G            C
nanging saiki kowe malah ninggalno..

F          G
aku tansah kelingan
       Em        Am
naliko jaman semono..
    Dm   G             C
dirimu.. ngomongke tresno..

(Intro) F G Em Am Dm G C..

 C       Em
opo ora eling..
       F         C
naliko liwat guyangan
          F         G
ning prapatan.. dirimu..
          C
ngomongne sayang..

    F           G
wis tak perjuangne..
         C     G/B Am
nganti seprene suwene..
  Dm         G        C
nanging opo iki walesane..

(Intro) Em  Am  G  C..

(Chorus)
F             G
ning prapatan guyangan
    Em             Am
dirimu.. ngomongke tresno
        Dm         G            C
nanging saiki kowe malah ninggalno..

F          G
aku tansah kelingan
       Em        Am
naliko jaman semono..
    Dm   G             C
dirimu.. ngomongke tresno..

(Int.) F G Em Am Dm G C..
       F G Em Am Dm G C..

(Chorus)
F             G
ning prapatan guyangan
    Em             Am
dirimu.. ngomongke tresno
        Dm         G            C
nanging saiki kowe malah ninggalno..

F          G
aku tansah kelingan
       Em        Am
naliko jaman semono..
    Dm   G             C
dirimu.. ngomongke tresno..

F             G
ning prapatan guyangan
    Em             Am
dirimu.. ngomongke tresno
        Dm         G            C
nanging saiki kowe malah ninggalno..

F          G
aku tansah kelingan
       Em        Am
naliko jaman semono..
    Dm   G             C
dirimu.. ngomongke tresno..

F          G
aku tansah kelingan
       Em        Am
naliko jaman semono..
    Dm   G             F       C
dirimu.. ngomongke tresno.. hooo..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: