Kunci Gitar Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan



Capo di fret 3

(Intro) F G C A Dm G C..

  C      G        Am
piye.. kabarmu saiki mantan..
 F         Dm        G
opo.. iseh kelingan aku..
         Em
aku sing tau ngukir cerito
    A          F
tresno ning atimu..
   C              G
sakdurunge.. kowe lungo..
           C   Bb
ninggalke aku..

(Chorus)
    C            F
hal sing paling abot..
                    G
kuwi pancen ngikhlaske..
                 C
hal sing paling angel..
                 A
kuwi kudu nglalekke..
                 Dm
snadyan iseh tresno..
        G
aku iso opo..
                C
mergo nyawang kowe
                    C7
wes nyanding wong liyo..

             F
sadar diri wae..
              G
aku dudu jodohne
            C
sadar rai wae..
                  A
aku dudu sing tok karepke
       Dm                   G
saiki aku.. mung iso ndungokne
                 C      G
mugo langgeng selawase..

  C      G        Am
piye.. kabarmu saiki mantan..
 F         Dm        G
opo.. iseh kelingan aku..
         Em
aku sing tau ngukir cerito
    A          F
tresno ning atimu..
   C              G
sakdurunge.. kowe lungo..
           C   Bb C
ninggalke aku..

(Int.) F G C A Dm G C Bb

(Chorus)
    C            F
hal sing paling abot..
                    G
kuwi pancen ngikhlaske..
                 C
hal sing paling angel..
                 A
kuwi kudu nglalekke..
                 Dm
snadyan iseh tresno..
        G
aku iso opo..
                C
mergo nyawang kowe
                    C7
wes nyanding wong liyo..

             F
sadar diri wae..
              G
aku dudu jodohne
            C
sadar rai wae..
                  A
aku dudu sing tok karepke
       Dm                   G
saiki aku.. mung iso ndungokne
                 C
mugo langgeng selawase..

       Dm                   G
saiki aku.. mung iso ndungokne
                 C
mugo langgeng selawase..



Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan

(Intro) C D G E Am D G..

  G      D        Em
piye.. kabarmu saiki mantan..
 C         Am        D
opo.. iseh kelingan aku..
         Bm
aku sing tau ngukir cerito
    E          C
tresno ning atimu..
   G              D
sakdurunge.. kowe lungo..
           G   F
ninggalke aku..

(Chorus)
    G            C
hal sing paling abot..
                    D
kuwi pancen ngikhlaske..
                 G
hal sing paling angel..
                 E
kuwi kudu nglalekke..
                 Am
snadyan iseh tresno..
        D
aku iso opo..
                G
mergo nyawang kowe
                    G7
wes nyanding wong liyo..

             C
sadar diri wae..
              D
aku dudu jodohne
            G
sadar rai wae..
                  E
aku dudu sing tok karepke
       Am                   D
saiki aku.. mung iso ndungokne
                 G      D
mugo langgeng selawase..

  G      D        Em
piye.. kabarmu saiki mantan..
 C         Am        D
opo.. iseh kelingan aku..
         Bm
aku sing tau ngukir cerito
    E          C
tresno ning atimu..
   G              D
sakdurunge.. kowe lungo..
           G   F G
ninggalke aku..

(Int.) C D G E Am D G F

(Chorus)
    G            C
hal sing paling abot..
                    D
kuwi pancen ngikhlaske..
                 G
hal sing paling angel..
                 E
kuwi kudu nglalekke..
                 Am
snadyan iseh tresno..
        D
aku iso opo..
                G
mergo nyawang kowe
                    G7
wes nyanding wong liyo..

             C
sadar diri wae..
              D
aku dudu jodohne
            G
sadar rai wae..
                  E
aku dudu sing tok karepke
       Am                   D
saiki aku.. mung iso ndungokne
                 G
mugo langgeng selawase..

       Am                   D
saiki aku.. mung iso ndungokne
                 G
mugo langgeng selawase..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: