Kunci Gitar Happy Asmara - Pingin Nangis Tapi Isin



  Am       G        F             C   -G/B
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
    Am          G     F         E
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
  Am     G              Dm     Am
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
       F           G
pingin nangis tapi isin..
F            G              Am
mung iso ngempet ning njero batin..

(Intro) Am  G  Dm  Am
        Am  G  Dm  G

C                   Am
yen tak rasakke.. jebule kok seje..
Dm               G
ra podo karo manise ucape
C                      Am
opo kowe seneng.. yen ati iki kelaran..
    Dm                   G
tresnoku tiba'e.. mbok gawe dolanan..

Dm                    Am
 kebangeten.. nggonmu nyikso atiku..
Dm                   E
 wis kadung sayang kowe malah ngilang..

(Chorus)
  Am       G        F             C
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
    F           G     F         E
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
  Am     G              Dm     Am
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
       F           G
pingin nangis tapi isin..
F            G              Am
mung iso ngempet ning njero batin..

(Int.) Am G F C
       F G F E
       Am G Dm Am
       F G F  E..

Dm                    Am
 kebangeten.. nggonmu nyikso atiku..
Dm                   E
 wis kadung sayang kowe malah ngilang..

(Chorus)
  Am       G        F             C
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
    F           G     F         E
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
  Am     G              Dm     Am
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
       F           G
pingin nangis tapi isin..
F            G              Am
mung iso ngempet ning njero batin..

  Am       G        F             C
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
    F           G     F         E
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
  Am     G              Dm     Am
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
       F           G
pingin nangis tapi isin..
F            G              Am
mung iso ngempet ning njero batin..

  F                G
pingin nangis tapi isin..
F            G              Am
mung iso ngempet ning njero batin..



Happy Asmara - Pingin Nangis Tapi Isin

  F#m      E        D             A   -E/G#
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
    F#m         E     D         C#
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
  F#m    E              Bm     F#m
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
       D           E
pingin nangis tapi isin..
D            E              F#m
mung iso ngempet ning njero batin..

(Intro) F#m  E  Bm  F#m
        F#m  E  Bm  E

A                   F#m
yen tak rasakke.. jebule kok seje..
Bm               E
ra podo karo manise ucape
A                      F#m
opo kowe seneng.. yen ati iki kelaran..
    Bm                   E
tresnoku tiba'e.. mbok gawe dolanan..

Bm                    F#m
 kebangeten.. nggonmu nyikso atiku..
Bm                   C#
 wis kadung sayang kowe malah ngilang..

(Chorus)
  F#m      E        D             A
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
    D           E     D         C#
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
  F#m    E              Bm     F#m
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
       D           E
pingin nangis tapi isin..
D            E              F#m
mung iso ngempet ning njero batin..

(Int.) F#m E D A
       D E D C#
       F#m E Bm F#m
       D E D  C#..

Bm                    F#m
 kebangeten.. nggonmu nyikso atiku..
Bm                   C#
 wis kadung sayang kowe malah ngilang..

(Chorus)
  F#m      E        D             A
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
    D           E     D         C#
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
  F#m    E              Bm     F#m
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
       D           E
pingin nangis tapi isin..
D            E              F#m
mung iso ngempet ning njero batin..

  F#m      E        D             A
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
    D           E     D         C#
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
  F#m    E              Bm     F#m
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
       D           E
pingin nangis tapi isin..
D            E              F#m
mung iso ngempet ning njero batin..

  D                E
pingin nangis tapi isin..
D            E              F#m
mung iso ngempet ning njero batin..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: