Kunci Gitar Happy Asmara - Penting Bahagia



Capo di fret 4

     C          F
aku uwis iso nompo..
       G            C -G/B
kowe rabi ro wong liyo..
           Am       Dm
rasah mbok pikirke aku..
             G        C
sing penting kowe bahagia..

          C         F
tresno ra kudu nduweni..
          G            C -G/B
cukup tak simpen neng ati
             Am       Dm
sing penting kowe bahagia..
       G               C
aku gampang mbuh suk kapan..

(Intro) Am Dm G C..

F         G       Em         Am
 mbiyen kowe tau ono neng atiku..
Dm      G            C
 gawe seneng saben dinoku..
F          G           Em
 nanging embuh kenang opo
       Am               Dm
kowe malah milih wong liyo
                  G
sing dadi.. pendampingmu..

F       G          Em        Am
 udan tangis seko ati loro tenan
Dm       G           C     C7
 wektu kowe ngajak bubaran..
F          G          Em
 nanging kudu tak trimo..
           Am      Dm   G        C
yen pancen iki dalane.. aku ro kowe..

(Chorus)
     C          F
aku uwis iso nompo..
       G            C -G/B
kowe rabi ro wong liyo..
           Am       Dm
rasah mbok pikirke aku..
             G        C
sing penting kowe bahagia..

          C         F
tresno ra kudu nduweni..
          G            C -G/B
cukup tak simpen neng ati
             Am       Dm
sing penting kowe bahagia..
       G               C
aku gampang mbuh suk kapan..

F       G          Em        Am
 udan tangis seko ati loro tenan
Dm       G           C     C7
 wektu kowe ngajak bubaran..
F          G          Em
 nanging kudu tak trimo..
           Am      Dm   G        C
yen pancen iki dalane.. aku ro kowe..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Am  Dm G Am A..

(Chorus) (Overtone)
     D          G
aku uwis iso nompo..
       A            D -A/C#
kowe rabi ro wong liyo..
           Bm       Em
rasah mbok pikirke aku..
             A        D
sing penting kowe bahagia..

          D         G
tresno ra kudu nduweni..
          A            D -A/C#
cukup tak simpen neng ati
             Bm       Em
sing penting kowe bahagia..
       A               D
aku gampang mbuh suk kapan..

     D          G
aku uwis iso nompo..
       A            D -A/C#
kowe rabi ro wong liyo..
           Bm       Em
rasah mbok pikirke aku..
             A        D
sing penting kowe bahagia..

          D         G
tresno ra kudu nduweni..
          A            D -A/C#
cukup tak simpen neng ati
             Bm       Em
sing penting kowe bahagia..
       A               D
aku gampang mbuh suk kapan..

             Bm       Em
sing penting kowe bahagia..
       A               D
aku gampang mbuh suk kapan..



Happy Asmara - Penting Bahagia

     E          A
aku uwis iso nompo..
       B            E -B/D#
kowe rabi ro wong liyo..
           C#m      F#m
rasah mbok pikirke aku..
             B        E
sing penting kowe bahagia..

          E         A
tresno ra kudu nduweni..
          B            E -B/D#
cukup tak simpen neng ati
             C#m      F#m
sing penting kowe bahagia..
       B               E
aku gampang mbuh suk kapan..

(Intro) C#m F#m B E..

A         B       G#m        C#m
 mbiyen kowe tau ono neng atiku..
F#m     B            E
 gawe seneng saben dinoku..
A          B           G#m
 nanging embuh kenang opo
       C#m              F#m
kowe malah milih wong liyo
                  B
sing dadi.. pendampingmu..

A       B          G#m       C#m
 udan tangis seko ati loro tenan
F#m      B           E     E7
 wektu kowe ngajak bubaran..
A          B          G#m
 nanging kudu tak trimo..
           C#m     F#m  B        E
yen pancen iki dalane.. aku ro kowe..

(Chorus)
     E          A
aku uwis iso nompo..
       B            E -B/D#
kowe rabi ro wong liyo..
           C#m      F#m
rasah mbok pikirke aku..
             B        E
sing penting kowe bahagia..

          E         A
tresno ra kudu nduweni..
          B            E -B/D#
cukup tak simpen neng ati
             C#m      F#m
sing penting kowe bahagia..
       B               E
aku gampang mbuh suk kapan..

A       B          G#m       C#m
 udan tangis seko ati loro tenan
F#m      B           E     E7
 wektu kowe ngajak bubaran..
A          B          G#m
 nanging kudu tak trimo..
           C#m     F#m  B        E
yen pancen iki dalane.. aku ro kowe..

(Int.) A B G#m C#m F#m B E
       A B C#m F#m B C#m C#..

(Chorus) (Overtone)
     F#         B
aku uwis iso nompo..
       C#           F# -C#/F
kowe rabi ro wong liyo..
           D#m      G#m
rasah mbok pikirke aku..
             C#       F#
sing penting kowe bahagia..

          F#        B
tresno ra kudu nduweni..
          C#           F# -C#/F
cukup tak simpen neng ati
             D#m      G#m
sing penting kowe bahagia..
       C#              F#
aku gampang mbuh suk kapan..

     F#         B
aku uwis iso nompo..
       C#           F# -C#/F
kowe rabi ro wong liyo..
           D#m      G#m
rasah mbok pikirke aku..
             C#       F#
sing penting kowe bahagia..

          F#        B
tresno ra kudu nduweni..
          C#           F# -C#/F
cukup tak simpen neng ati
             D#m      G#m
sing penting kowe bahagia..
       C#              F#
aku gampang mbuh suk kapan..

             D#m      G#m
sing penting kowe bahagia..
       C#              F#
aku gampang mbuh suk kapan..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: